FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21 | 16-30 IUNIE 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 / Tudor Băluță, cel mai bun român din prima etapă a grupelor, mesaj pentru fanii României prin intermediul GSP: „Mulțumesc pentru susținere!”

Tudor Băluță // Foto: Raed Krishan (Forli)
Tudor Băluță // Foto: Raed Krishan (Forli)

Articol de , - Publicat joi, 20 iunie 2019 15:01

Tudor Băluță, cel mai bun om de pe teren în meciul cu Croația, nota 9 în Gazeta Sporturilor, le-a transmis un mesaj fanilor din țară și din Italia prin intermediul GSP.ro

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Fotbalistul cumpărat în 2019 de Brighton and Hove Albion a acceptat ideea reporterilor GSP.ro de a scrie un mesaj pe un bilet de la meciul România - Croația 4-1, în care a marcat cel de-al treilea gol și a avut o contribuție însemnată la victorie. 

„Vă mulțumesc mult pentru susținere. Băluță #21”, a scris mijlocașul defensiv. Care s-a aflat la debutul lui pentru echipa națională U21 chiar la meciul din San Marino!

Cu 8,69, Tudor a avut a doua cea mai mare notă pe site-ul de specialitate whoscored.com, după neamțul Richter, marcator al unei duble în partida cu Danemarca (3-1). 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: Scenariu de vis: de ce rezultat avem nevoie pentru a fi 99% semifinalele Europeanului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
130394511345001
Daniel Nedelcu  •  20 Iunie 2019, 17:15

...vorbind de un eveniment fotbalistic de moment,acest turneu final de campionat European-under 21,...nu ar trebui să fim foarte drastici în aprecierea tinerilor noștri jucători,...ei sunt viitorul nostru fotbalistic orșicum,....buni sau răi,toate speranțele noastre sunt în ei și în generațiile următoare!

steaua_1954
steaua_1954  •  20 Iunie 2019, 17:01
Postat de klauz pe 20 Iunie 2019, 16:40

Balutsa a fost cel mai slab tricolor, nu cel mai bun. Balutsa, Stefan si Manea, de departe cei mai slabi. Golul croat s-a marcat exact prin teritoriul lui, lipsea la apel, cum a lipsit tot meciul. Pe toata durata partidei a fost plasat aiurea, iar Nedelcearu a fost obligat la eforturi suplimentare pentru a acoperi lipsa lui Balutsa. Balutsa a stat numai sus, nu a facut marcaj (mijlocasii la inchidere scapa de obligatia asta, de obicei, iar acest post este preferat de lenesi si cei care nu pot alerga), a incercat la plezneala sa prinda o minge buna sa se "afirme". Un egoist individualist care nu respecta partitura si nu ajuta echipa. Si golul lui ce mare lucru a fost? A primit o pasa de la un prrost croat, pe tava, a driblat altprost care a sarit pe fenta, ca in curtea scolii, ca ultimul incepator, si a marcat singur cu portarul din 6 metri. Intr-un moment in care meciul era castigat. Si s-au trezit toti sa vorbeasca de caricatura asta ca de un fotbalist...

Banuiesc ca esti troll, daca da, esti amuzant, daca nu, imi pare rau de tine :(

klauz
klauz  •  20 Iunie 2019, 16:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close