FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adrian Mutu, categoric la prima conferință » Cine va conduce naționala la Jocurile Olimpice

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 12:41

Adrian Mutu (41 de ani), noul selecționer U21, a vorbit la conferința de azi despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde România s-a calificat după ce a ajuns în semifinale la Campionatul European sub 21 de ani. 

„Briliantul” spune că nu are o problemă cu faptul că Mirel Rădoi va conduce naționala sub 23 de ani la Jocurile Olimpice. 

„ Mirel merită să fie la Tokyo. Probabil că eu voi fi în tribună. Asta depinde de Mirel. El a obținut această calificare. Acolo merg jucătorii sub 23 de ani. Deci naționala de tineret și trei jucători peste 23 de ani. Eu voi fi acolo cu Mihai Stoichiță ca să-l susținem. Dacă Mirel are nevoie de mine, eu voi fi la dispoziția lui”, a declarat Adi Mutu la conferința de presă. 

Când negocia cu FRF preluarea primei reprezentative, Mirel Rădoi a pus o condiție clară: să conducă naționala la Jocurile Olimpice. 

Competiția se joacă între 23 iulie și 8 august. 

Conferința integrală a lui Adi Mutu

Citește și:

Mutu, prezentat oficial: „Nu am venit să fiu actorul principal. Adaug ideile mele peste ale lui Rădoi”. 5 lucruri pe care le cere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  15 Ianuarie 2020, 14:18

Succes Mutu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează