FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNA U23

România U23 va juca două meciuri amicale în cantonamentul de la Mogoșoaia

România U23 va disputa două amicale cu Arabia Saudită U23 // foto: frf.ro
România U23 va disputa două amicale cu Arabia Saudită U23 // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 12:07 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 12:39

Naționala olimpică a României va disputa două meciuri amicale înainte de Jocurile Olimpice, ambele cu Arabia Saudită U23.

Dorința lui Mirel Rădoi, aceea de a disputa meciuri amicale înainte de turneul olimpic de fotbal, va fi îndeplinită. FRF anunță că a programat două partide-test la Mogoșoaia, în compania reprezentantivei U23 din Arabia Saudită, la rândul ei calificată la JO. 

România U23, două amicale cu Arabia Saudită înainte de Jocurile Olimpice

„Să vedem dacă vom putea avea un meci amical”, spunea selecționerul Mirel Rădoi la conferința de presă de joi. Sâmbătă, la două zile distanță, FRF a anunțat că „tricolorii” olimpici vor juca două meciuri-test, ambele la Mogoșoaia, pe 10, respectiv 13 iulie, cu Arabia Saudită.

Meciurile nu vor fi transmise și nu vor avea spectatori, dar FRF asigură că „vom pregăti pentru voi rezumatele VIDEO și galerii FOTO de la meciuri”.

Echipa națională U23 se află în cantonament la Mogoșoaia până la plecarea spre Japonia. „Tricolorii” s-au antrenat deja de două ori la Mogoșoaia, după ce au efectuat vizita medicală la INMS.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice:

  • PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);
  • FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan (liber);
  • MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia), Antonio Sefer (Rapid), Eduard Florescu (FC Botoșani);
  • ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Programul României la Jocurile Olimpice

  • 22 iulie: Noua Zeelanda - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie;  România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează