FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA U21 - ROMÂNIA U21 1-2

Ce nu s-a văzut la TV în Ungaria U21 - România U21: ce a spus Mutu după golul maghiarilor și cine a intrat în rol de secund

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 11:12 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 12:23

Echipa națională de tineret a învins selecționata similară a Ungariei în al doilea meci de la EURO U21, scor 2-1, și este la un pas de calificarea în „sferturile” turneului final din Ungaria și Slovenia.

  • România U21 a fost repartizată în Grupa A la Euro, alături de Ungaria, Germania și Olanda.
  • România abordează ultima etapă, cu Germania, având șanse mari la calificarea în „sferturi”.
  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021.

După victoria cu Ungaria, „tricolorii” mici și staff-ul naționalei s-au adunat în fața tricoului uriaș din tribune cu sigla României și au cântat minute în șir. De la „România, România, ole, ole, ole”, cântec care a devenit cunoscut în galeria României la Campionatul European din 2019, fotbaliștii lui Mutu au trecut la Ciuleandra, celebrul joc popular, și au scandat „România, România, hop, hop, hop”.

Adrian Mutu, după ce Ungaria a deschis scorul: „Haruț, stai pe picioare!”

După flash-interviuri, Adrian Mutu a discutat cu omologul său de pe banca Ungariei. Selecționerul României a dezvăluit la conferința de presă ce a discutat cu selecționerul advers: „Ne-am salutat, pentru că ne cunoașteam. Am jucat cam în aceeași perioadă. I-am zis că a fost un meci dur, o bătălie. I-am zis că și noi țineam foarte mult să câștigăm, că suntem într-o poziție bună. Pentru ei era ultima șansă Ne-am salutat, ne-am urat baftă în continuare și cam atât”.

În startul reprizei secunde, tabela era neschimbată în continuare, iar Adrian Mutu le-a cerut fundașilor laterali să urce mai mult, să pună mai multă presiune pe apărarea adversă: „Robi, hai să schimbă mai des!”, „Denis, urcă mai mult!”, sunt primele indicații pe care selecționerul le-a dat după pauză. Discuțiile cu fundașul lui FCSB au continuat și după ce maghiarii au deschis scorul prin Andras Csonka: „Stai pe picioare!”, „M-a împins”, „OK, dar stai pe picioare sau dă-o afară”.

Mihai Stoichiță, „secundul” lui Adrian Mutu

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a luat loc în tribună și a continuat să ofere indicații jucătorilor, la fel ca la primul meci de la Campionatul European de tineret, cu Olanda. În primele 30 de minute a stat liniștit, iar după a strigat la fotbaliștii pregătiți de Adrian Mutu până la fluierul final al meciului. După ce Ungaria a preluat conducerea în inferioritate numerică, le-a cerut jucătorilor să fie calmi, iar după ce Mățan a restabilit egalitatea le-a zis să nu se grăbească pentru că mai au timp să marcheze golul victoriei, care a fost înscris de Alexandru Pașcanu în minutul 87.

Astăzi, de la ora 12:00, România va avea un antrenament la care vor participa jucătorii care nu au evoluat cu reprezentativa Ungariei sau care au intrat pe parcurs, Petre, Itu și Octavian Popescu.

VIDEO. Adrian Mutu: „Cred că puteam să mai marcăm!”

Citește și alte știri despre echipa națională de tineret:

Jucător din naționala Ungariei, atacat de presa maghiară după înfrângerea cu România și eliminarea de la EURO U21

Reacție dură din partea FRF după Ungaria - România: „Arbitraj ostil, au fost topoare! Ce să fac, să-l bat?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sportix
sportix  •  28 Martie 2021, 17:45

S-a gasit si fripturistul ala de Slughita sa stea pe banca ... de ce?

dobrin
dobrin  •  28 Martie 2021, 17:23
Postat de dubluv pe 28 Martie 2021, 13:38

si Mutu a vazut ca Harut a preferat sa cada la acea impingere in loc sa lupte in continuare pentru minge.

S-a mai intamplat, vezi Andone cu Mila la CM'90.

dubluv
dubluv  •  28 Martie 2021, 13:38

si Mutu a vazut ca Harut a preferat sa cada la acea impingere in loc sa lupte in continuare pentru minge.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close