FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ROMÂNIA // VIDEO Mirel Rădoi, selecționerul României, conferință de presă în Spania: „Unii vin la lot doar pentru a bifa o selecție! Nu-i mai convoc”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 13:07

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul României, a susținut o conferință de presă în cantonamentul din Spania. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Rădoi a vorbit despre situația jucătorilor de la echipa națională și a avut un mesaj pentru jucătorii pe care-i va convoca. 

„Referitor la jucătorii care nu joacă la club, gândurile mele sunt împărțite. Sunt jucători care nu evoluează la club, dar care nu pot lipsi de la națională. Ciprian Tătărușanu este unul dintre ei. Faptul că mai avem șanse la EURO i se datorează și lui. Nu are cum să nu fie în lot. Nu înseamă că toți care vor fi convocați trebuie să joace constant la club”, a declarat Mirel Rădoi. 

Mirel Rădoi: „Cine vine doar pentru el, pleacă!” 

Mirel Rădoi a vorbit și despre conflictul dintre jucătorii de la naționala sub 21 de ani și cei mai în vârstă. 

„Discuțiile sunt simple. Jucătorii, indiferent de vârstă, trebuie să înțeleagă că suntem aici pentru echipa națională. Nu e nimeni pentru el. Cine crede că e prezent pentru el va părăsi echipa națională. 

Dacă există un conflict, aș vrea să genereze o discuție. Dacă problema s-a revăzut în evoluțiile echipei, ar fi o problemă. Când ne vom vedea prima oară vom discuta despre asta. Nu pleacă nimeni din cameră până nu rezolvăm situația”, a adăugat selecționerul. 

„Am pretenții mai mari de la cei de la U21. Știu că pot mai mult decât au arătat la EURO” 
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi: „Unii vin doar pentru a bifa o selecție” 

„E greu să inventăm jucători noi, care până acum nu au fost la lot. Mi-e greu să spun. Vom decide după ce vom vedea și meciurile oficiale. 

Sunt jucători care au fost convocați și care s-ar pute să nu fie acum. De ce? Pentru că și noi vedem anumite lucruri. Sunt unii care vin la națională doar pentru a bifa o selecție și nu mai arată că pot face parte din echipa națională. Sunt prea egoiști și nu vor mai fi la lot”, a adăugat Rădoi.

Citește și: 

EXCLUSIV Basarab Panduru nu-l menajează pe Mirel Rădoi: „La echipa națională trebuia un antrenor ca Mircea Lucescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  21 Ianuarie 2020, 17:33
Postat de magic4ever pe 21 Ianuarie 2020, 17:22

E clar...o sa convoace si Radoi toti fotbalistii care nu joaca la club in frunte cu Tatarusanu si perla Ianis Hagi....o sa se convinga si Radoi ce mare este diferenta intre echipele de tineret si zmeii lui de acolo si echipele de seniori cu care o sa joace care au fotbalisti care stau mult mai bine fizic, tactic,tehnic,mental,etc...

Vezi ca printre cei mai buni jucători din Anglia, Italia șichiar și Spania sunt și mulți jucători de la sub-21!

magic4ever
magic4ever  •  21 Ianuarie 2020, 17:22

E clar...o sa convoace si Radoi toti fotbalistii care nu joaca la club in frunte cu Tatarusanu si perla Ianis Hagi....o sa se convinga si Radoi ce mare este diferenta intre echipele de tineret si zmeii lui de acolo si echipele de seniori cu care o sa joace care au fotbalisti care stau mult mai bine fizic, tactic,tehnic,mental,etc...

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  21 Ianuarie 2020, 16:42

Asa da. Avem nevoie de o nationala si de un antrenor ce nu vor fi sub influenta impresarilor, conducatorilor de cluburi si nici macar a presei. Sper ca Radoi sa fie lasat sa si faca treaba, iar lotul sa fie facut pe valoare, atat cat mai exista . Este un tip cu un caracter cum nu prea mai vezi printre cei din generatia lui. Succes!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close