FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVENIA

Un semifinalist la Euro 2019 e deranjat de selecția lui Edi Iordănescu: „Am evoluții remarcabile și nu mă sună”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 15:11 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 16:14

Vlad Dragomir (23 de ani), mijlocașul ofensiv de la Pafos, liderul din Cipru, s-a declarat nemulțumit de selecția lui Edi Iordănescu și consideră că ar fi meritat să fie în lotul pentru amicalele cu Slovenia și Moldova.

  • România - Slovenia se joacă azi, de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena
  • Următorul amical al „tricolorilor”, Moldova - România, va avea loc pe 20 noiembrie, la Chișinău, de la ora 20:30.

Vlad Dragomir joacă în prezent la Pafos, liderul campionatului din Cipru. El susține că nu a fost contactat de nimeni de la FRF în „ultimii ani”. Mijlocașul a făcut parte din echipa României U21 care ajungea în semifinalele Euro 2019. La naționala de seniori, Vlad încă nu a debutat.

„Vă ia capul la câte goluri a dat!” » „Superatacantul” ofertat de Gigi Becali nu l-a uitat pe patronul FCSB. Unde a ajuns să joace în prezent
ROMÂNIA - SLOVENIA
„Vă ia capul la câte goluri a dat!” » „Superatacantul” ofertat de Gigi Becali nu l-a uitat pe patronul FCSB. Unde a ajuns să joace în prezent

Vlad Dragomir, nemulțumit că nu a fost convocat de Edi Iordănescu

„Joc meci de meci cu evoluții remarcabile la liderul unui campionat mai bine cotat decât Liga 1 din România, dar nimeni din partea Federației nu m-a întrebat de sănătate în ultimii câțiva ani. Dacă am fi avut o națională cu jucători care să evolueze în marile campionate ale Europei, n-aș fi spus nimic. 

Dar văd că principalul campionat care furnizează jucători la echipa națională este Serie B din Italia, iar eu, cand am avut 32 de prezente într-un sezon de Serie B, nu am fost convocat nici măcar la un meci de verificare.

Nu am fost contactat de nimeni din staff-ul echipei naționale. Chiar m-ar întrista să știu că faptul că nu joc în România este un impediment. 

Ar fi o lipsă de profesionalism și ar lăsa loc de alte speculații. Refuz să cred că aria de selecție a naționalei este Liga 1, în condițiile în care campionatul din Cipru e cotat cu nouă poziții mai sus decat cel al României. Poate lumea de rând își face impresia că joc într-un campionat inferior, dar nu e deloc așa”, a declarat Vlad Dragomir, potrivit Prosport.

Dragomir e cotat în prezent la 700.000 de euro. Fost jucător al echipei U23 a lui Arsenal, a ajuns în Cipru după un transfer de la Virtus Entella, Serie C. 

10 meciuriși un gol are Vlad Dragomir în acest sezon la Pafos

Vlad Dragomir, temperament vulcanic

În 2017, pe vremea când era căpitanul României U19, Vlad Dragomir a avut o ieșire la adresa lui Gheorghiță Geolgău, scouter la FRF.

Dragomir, care la acea vreme era la Arsenal, l-a luat de guler pe fostul intrnațional și l-a dat afară dintr-o ședință tehnică, potrivit Libertatea.

Un semifinalist la Euro 2019 e deranjat de selecția lui Edi Iordănescu: „Am evoluții remarcabile și nu mă sună”
Vlad Dragomir/ foto: Imago Images

România - Slovenia, echipele probabile anunțate în Gazetă:

România (4-3-3): H. Moldovan - Manea, Burcă, Nedelcearu, Opruț - R. Marin, M. Marin, Cicâldău - Cordea, Pușcaș, Drăguș 
Rezerve: Târnovanu, M. Popa, Al. Pantea, R. Drăgușin, Ad. Rus, Vătăjelu, Olaru, Boloca, T. Băluță, N. Păun, Moruțan, Petrila, Sefer, M. Ștefănescu, D. Paraschiv 
Absenți: I. Radu, Chiricheș, Fl. Tănase, Alibec, Bancu (toți accidentați) 
Selecționer: Edi Iordănescu (44 de ani)

Slovenia (5-3-2): Oblak - Karnicnik, Blazici, Brekalo, Bijol, Sikosek - G. Cerin, Zajc, Kurtici - Šporar, Sesko 
Rezerve: Belec, Vekici, Vidovšek, P. Stojanovici, G. Stankovici, Verbici, Mevlja, Balkovec, Elsnik, Crnigoj, Lovrici, T. Horvat, L. Zahovici, Vombergar 
Selecționer: Matjaz Kek (61 de ani)

Citește și:

Cine e noul „decar” al României, în absența lui Stanciu » „Tricolorii” și-au ales numerele pentru amicalul cu Slovenia

Câte bilete se vânduseră până azi, la prânz, la România - Slovenia, amicalul găzduit de Cluj Arena

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
Gepard
Gepard  •  18 Noiembrie 2022, 09:14

Puscas nu are ce sa caute la Nationala - e prea lent si nu alearga.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  17 Noiembrie 2022, 22:37

Daca te comporti in halul in care se spune in acest articol ca te ai comportat...cum sa mai ai pretentia de a fi selectionat? Degeaba esti un bun profesionist daca ai un caracter de asemenea fel. Mai ales cand in meseria pe care o ai trebuie sa joci in echipă.

sibelius
sibelius  •  17 Noiembrie 2022, 18:39

Un gol in 10 meciuri in puternicul campionat din Cipru chiar e un motiv sa convoci un mijlocas ofensiv.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează