FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3

Românii fac haz de necazul feroezilor: "E vina cocoșatului din poartă la golul lui Budescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 09:13

Constantin Budescu a marca o "dublă" în partida cîștigată de România în Insulele Feroe, scor 3-0, după ce al doilea gol a fost înscris într-un stil de mare jucător.

Sorin Cârțu a comentat în stilul caracteristic prestația foarte bună a lui Budescu și a rîs de portarul feroezilor, Nielsen.

"La golul doi pe care l-a dat e și greșeala cocoșatului ăla din poartă, că s-a băgat sub minge. Dar vreau să cred că el a vrut să dea spre poartă. Eu m-am uitat la privirea lui, în momentul cînd lovește balonul. Are privirea sus, s-a uitat în ultimul moment.

A avut execuții mult mai bune în campionatul românesc și e capabil de execuții și mai bune. Dar nu e o aiureala, nu lovește prost mingea. El vrea să o dea spre poartă", a spus Sorin Cârțu pentru Dolce Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
madskills
madskills  •  13 Octombrie 2015, 14:13

Inclusiv jucatorul a zis ca a vrut sa centreze, cautati declaratia lui. Voi chiar nu aveti limite ma??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează