FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Românii vor fi "spionaţi" de preşedintele Barcelonei la meciul cu Brazilia

Sandro Rossell, preşedintele Barcelonei, şi-a anunţat prezenţa la amicalul Brazilia - România
Sandro Rossell, preşedintele Barcelonei, şi-a anunţat prezenţa la amicalul Brazilia - România

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 14:24

Deşi diferenţa de valoare dintre cele două echipe este destul de mare, meciul dintre România şi Brazilia a trezit un interes crescut în Ţara Cafelei. Biletele s-au vîndut deja în totalitate, iar la meci şi-au anunţat prezenţa o mulţime de vedete.

La partida de retragere a lui Ronaldo va fi prezent şi Sandro Rossell, preşedintele Barcelonei, astfel că fotbaliştii români vor avea o motivaţie în plus să evolueze cît mai bine. Pe stadionul Pacaembu, din Sao Paulo, va fi prezent şi fostul internaţional brazilian Cafu, de două ori campion mondial cu selecţionata cariocas, dar şi Ricardo Rocha, campion mondial cu Brazilia în 1994.

Pe stadionul din Sao Paulo nu vor fi numai vedete din lumea sportului, ci şi celebrităţi din lumea politică, precum fostul preşedinte al ţări, Lula, sau prefectul metropolei Sao Paulo, Gilberto Kassab.

România joacă primul meci al turneului amical din America de Sud împotriva Braziliei, miercuri dimineaţă, de la ora 3:50. Partida va fi transmisă în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună. Poţi asculta meciul în direct pe Radio.GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Iunie 2011, 15:33

Dodele, ai grija, sunt aia cu ochii pe tine....dupa ce a vrut Terim (chipurile) sa te ia la Galata, acum Barca isi trimite oamenii sa te "vada la lucru".

danila
danila  •  07 Iunie 2011, 14:59

...hai ca esti culmea!!E normal sa fie omul acolo ,in primul rind ca este retragerea lui Ronaldo,iar la valoarea unui club ca si Barcelona,nu poate sa-si permita sa nu fie cineva prezent ptr. ai multumi unuia dintre cei mai buni jucatori care a jucat ptr. Barca!Iar referitor la"Romani vor fi spionati de presedintele Barcelonei",ramine de vazut CE si CINE????Pina atunci,sa dovedeasca......!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close