FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ronaldo va fi premiat de FRF înaintea meciului

Ronaldo a primit un ceas de lux din partea principalului sponsor al naţionalei Braziliei +7   FOTO
Ronaldo a primit un ceas de lux din partea principalului sponsor al naţionalei Braziliei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 13:41

Înaintea meciului amical cu Brazilia, Federaţia Română a pregătit un eveniment special, pentru a marca retragerea lui Ronaldo.

Forul de la Bucureşti a pregătit cîteva obiecte pe care să i le dea superstarului cariocas înainte de meci. Printre acestea se regăsesc un tricou al naţionalei României cu numărul 9 şi numele brazilianului, o plachetă personalizată cu un mesaj de susţinere pentru Ronaldo şi un fanion mare al FRF.

Fotbalistul brazilian, care va juca pentru ultima oară în tricoul reprezentativei cariocas împotriva României, a fost premiat ieri şi de Federaţia Braziliană, care i-a oferit un ceas de lux, personalizat, oferit de unul din sponsorii echipei Braziliei.

Vezi mai jos imagini de la festivitatea organizată ieri de CBF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sese14
sese14  •  07 Iunie 2011, 18:24

@assf ... 14 e varsta mea ?! alt geniu ..:))) e ziua in care m-am nascut ! ;)... si pro st e ala care si-a lasat materialul in "sa nu zic cine" si ...ai iesit tu pe lume ;) ... eu nu te-am jignit , nu ma jigni nici tu ;) ..faceam doar o constatare referitor la cum abordeaza nationala Romaniei ceea ce probabil trebuia sa fie un eveniment pentru o tara, probabil cel mai important meci amical din istoria noastra, cu atat mai mult cu cat e si meciul de retragere al lui ronaldo. aia ne-au facut noua o mare onoare (inca nu stiu de ce) si noi ii luam la misto. era vorba despre nationala Romaniei si seriozitatea ei , nu despre cat de destept sau nu sunt eu ... geniule ! ;)

brusli01
brusli01  •  07 Iunie 2011, 15:05

Eu zic ca ar trebui sa fie o onoare pt romani ca joaca la meciul de retragere al lui ronaldo, ma rog, astia care s-au eschivat de la meci is niste gaini, creca le era frica sa joace impotriva lu' ronnie

assf
assf  •  07 Iunie 2011, 14:26

@sese ..14 e varsta ta? ..se vede. in loc sa te bucuri ca roman ca vezi un meci romania brazilia ..tu stai sa te gandesti ...ce cred brazilienii despre meciu asta ..pff sti cum e vorba aia cainele moare de drum lung si pro stu de grija altuia :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează