FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

S-a dezlănțuit după alegeri! Atac la Mircea Lucescu: "Nu Lupescu a pierdut alegerile! Burleanu luptă pentru un fotbal mai curat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 15:57

Antrenorul Ionuț Chirilă (52 de ani) a comentat deznodământul alegerilor de la Federație după ce Răzvan Burleanu a câștigat într-o manieră categorică în fața lui Ionuț Lupescu (168-78).

Tehnicianul e de părere că Lupescu a fost folosit în această campanie chiar de Mircea Lucescu, care l-a folosit "ca interfață, pentru ca fotbalul românesc să nu se desprindă de trecut".

"A fost o luptă între Răzvan Burleanu și Mircea Lucescu, ceilalți au fost victime colaterale. Odată cu victoria zdrobitoare a lui Răzvan Burleanu, fotbalul românesc nu va muri, așa cum s-a spus, dar va fi mult mai curat. Răzvan Burleanu a luptat împotriva unui sistem care a făcut mult rău în fotbalul românesc.

Nu trebuie să fi fost un mare jucător ca să poți administra. Trebuie respectată Generația de Aur, dar nu e obligatoriu ca ea să și conducă fotbalul românesc. Asta pentru că nici Messi, Ronaldo sau Maradona nu vor conduce federațiile din Argentina sau Portugalia.

Lupescu va putea fi în fruntea fotbalului românesc când va fi independent. A fost folosit ca interfață, pentru ca fotbalul românesc să nu se desprindă de trecut. Nu el a pierdut această bătălie, el e un om care are toate calitățile pentru a fi în fotbalul românesc, are onoare și cu multă clasă, a primit această înfrângere cu multă decență, nu cum au primit-o cei din spatele lui", a declarat Ionuț Chirilă, la Pro X.

"Burleanu a luptat împotriva sistemului care s-a perpetuat în ultima perioadă în fotbal. Un sistem pe care eu îl cunosc foarte bine, iar lumea nu-l cunoaște. Vechea securitate a primit o mare lovitură din partea lui Burleanu"
Ionuț Chirilă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
bazileon
bazileon  •  22 Aprilie 2018, 23:21

Vechea securitate a fost invinsa de cea noua. Bravo noua!

craiovenis
craiovenis  •  22 Aprilie 2018, 23:15

Diferenta intre Lupescu si Burleanu e ca si cea intre Mircea Lucescu si tine! Intre un netaalentat si ffff. prost antrenor si un geniu in antrenorat!

undergrant
undergrant  •  22 Aprilie 2018, 20:17

Asta, impreuna cu fratele sau, au ceva stricat la mansarda! Si este curios, ca sunt din parinti campioni! De cate ori deschid gura astia doi, in cel mai bun caz creaza disconfort...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează