FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

S-a propus Ionuț Badea la națională? » "A fost un auto-PR. Dacă ne calificam la Mondial, aveam șanse mari să fiu în locul lui Daum”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 19:09

Ionuț Badea - fostul secund al selecționerilor Anghel Iordănescu și Christoph Daum la naționala României - a explicat la GSP Live momentul în care a declarat că unul dintre el, Viorel Moldovan sau Daniel Isăilă putea prelua naționala după Euro 2016. 

Acuzat că s-a propus pentru postul de selecționer, Badea (43 de ani) a vorbit în direct despre acel episod:

“Sunt anumite momente în viața unui antrenor în care trebuie să apeși un pic accelerația.

Nu sunt genul de antrenor care să mă propun undeva. Nu am fost niciodată, însă ideea s-a născut în momentul în care nea Puiu Iordănescu ne-a chemat pe toți trei și ne-a spus că el nu o să mai continue. Și că Federația va alege pe unul dintre cei trei, pe undeva normal pentru că știam tot ce se întâmpla acolo.

Am căpătat experiență cumva și ca selecționeri, cumva era normal. A fost o doză de încredere a mea, un auto-PR pe care, în anumite momente, un antrenor ar trebui să-l facă”.

Propus chiar de Daum în locul său după demiterea germanului, Badea spune că soarta sa se putea schimba în cazul în care România s-ar fi calificat la Mondialul din 2018.

„Dacă ne-am fi calificat la Mondiale, sunt convins că aveam șanse foarte mari să rămân eu principal. Pentru că existau și performanțe și continuitate”.

Ajuns la 43 de ani, Ionuț Badea a antrenat până acum pe FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov, Oțelul și Concordia Chiajna.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  20 Martie 2019, 14:03

Am auzit că e propus la Manchester City. Pep și-a făcut deja bagajele, se va oficializa zilele astea

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Martie 2019, 00:03

Ia uitati-va la Celentano asta se vrea selectioner chiar daca nu-l vrea nimeni.

martinpen
martinpen  •  19 Martie 2019, 23:01
Postat de fcsbist.de.mic pe 19 Martie 2019, 19:49

Lui Isaila i-as da credit, ca a facut echipa asta fantastica U21. Dar Badea sau Moldovan... sa fim seriosi.

Si daca nu era Isaila antrenor, nu mai existau fotbalistii aia la lot? Sa fim seriosi... Meritul e al antrenorilor si al cluburilor de unde au venit... Antrenorul de la U21 e obligat sa selectioneze varfurile...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează