Comentarii (47)

George Adrian Popescu  •  23 Noiembrie 2019, 06:26

Si vi se pare ca cel care patroneaza asa ceva este antrenor? L-a trimis pe Mitrita acasa pentru nimic si apoi i-a pus pe ceilalti sa nu il joace, dar s-a lasat calcat in picioare de oricine, numai sa mai ramana antrenor o zi. Acesta este antrenor? Nu cred ca Piturca va avea rezultate la Craiova, cum nu cred ca va iesi vreodata campion, dar ar fi miscat cineva in fata sa?

demolarii  •  22 Noiembrie 2019, 23:56

E un exemplu clasic. Franța a pierdut calificarea pentru CM 1994 din cauza conflictului dintre Cantona și Ginola. Aime Jaques , noul antrenor , nu a ales vreunul dintre ei. I-a dat afara pe amândoi. Si a mers pe piciorul unor tineri ca Dugary , Zidane și ceilalti. Au câștigat CM 1998 si CE 2000. Fara Cantona si fara Ginola, mult mai bine cotati in 1997 ( Cantona decide să se retragă la 27 de ani, căpitan al unui Man U cu Beckam , Gigs ori Shoeles ) decât majoritatea titularilor Frantei in 1998...dar, fotbalul e un sport de echipa...

deusdat  •  22 Noiembrie 2019, 23:27

N-o să ajungă Radu niciodată la nivelul lui Tătă. Iar ceilalți băieți de la U21 și-au arătat adevărata valoare cu Spania. Ciocul mic, nu vă mai crede nimeni ”generație de aur” în România. Iar în Europa oricum nu v-a vrut nimeni.

Christian Ciuca  •  22 Noiembrie 2019, 22:45
Postat de barkley pe 22 Noiembrie 2019, 14:09

Sa speram ca ii linisteste Radoi pe veteranii care au adus pana in prezent numai rusine, nationalei Romaniei

ce să-i linistească Rădoi, că ăia i se urcă-n cap, mai abitir decit cu Contra, il inchid in veceu pe Rădoi la pauză.

torque07  •  22 Noiembrie 2019, 20:44
Postat de danny_l pe 22 Noiembrie 2019, 20:15

Stanciu nu are de ce sa fie suparat,oricum ,daca nu rata penaltyul cu Muntenegru alta era situatia noastra acum,la Slavia joaca bine dar nu rezista tot meciul,se sufoca ,oboseste,nu e jucator de 90 minute,Chiriches nici nu mai stiu de cand nu a mai fost titular la echipa sa de club,de fapt in afara de FCSB ,pe unde a fost a fost eterna rezerva,Tatarusanu,the best,dar nu joaca titular la echipa de club,a si gresit la 2 goluri luate cu Spania,Radu avea nevoie macar cu Feroe si Malta sa joace titular,putea si Contra sa-l odihneasca pe Tatarusanu.

Iar incurcam borcanele Danny. Stanciu a atras atentia doar ca tinereii nu prea stiu ce e respectul. Asta putea sa o spuna si maseorul nu conteaza si nu are nici o legatura cu valoarea lui Stanciu. Cat despre Chiriches si Tatarusanu: primul a jucat integralist titular toate 4 meciurile de cand a mers la Sassuolo (stiai ca e la Sassuolo acum nu?) Pana s-a accidentat. La Napoli facea concurenta cu unul din cei mai buni fundasi centrali din Europa. Nu era chiar asa usor sa prinda echipa. Si totusi...chiar si asa, a 4a alegere la vicecampioana italiei era cu 5 classe peste orice plimbaret din liga 1, Turcia, Bulgaria sau Russia. Tatarusanu in schimb ne-a salvat in meciul cu spania din tur si cu Norvegia apoi de o caruta de ori. Intradevar putea sa-l LASE pe Radu sa joace cu pescarii dar o sa aibe timp . O sa fie titular incontestabil in curand. Nu i tragedie.

danny_l  •  22 Noiembrie 2019, 20:15

Stanciu nu are de ce sa fie suparat,oricum ,daca nu rata penaltyul cu Muntenegru alta era situatia noastra acum,la Slavia joaca bine dar nu rezista tot meciul,se sufoca ,oboseste,nu e jucator de 90 minute,Chiriches nici nu mai stiu de cand nu a mai fost titular la echipa sa de club,de fapt in afara de FCSB ,pe unde a fost a fost eterna rezerva,Tatarusanu,the best,dar nu joaca titular la echipa de club,a si gresit la 2 goluri luate cu Spania,Radu avea nevoie macar cu Feroe si Malta sa joace titular,putea si Contra sa-l odihneasca pe Tatarusanu.

deusdat  •  22 Noiembrie 2019, 18:50

Cum să fie arogant Mbappan, că nu e bun să-i care valiza lui Stanciu? Iar Radu n-are în vestiar alt drept decât să le aducă apă minerală seniorilor. Nu-i nicio ruptură, pur și simplu băieții n-au valoare suficientă. Nici bătrânii, nici tinerii. Dacă e să avem o generație foarte bună, o s-o vedem prin 2025 când cresc copii care azi au 13-14 ani.

alexbibirica1  •  22 Noiembrie 2019, 18:32

din poza prezenta in articol vedem 7 jucatori fosti si actuali U21 in primul 11 . s-a vazut ce putere au la seniori implementati in masa acesti fosti si actuali U21 .

piffou  •  22 Noiembrie 2019, 16:09

Nu înțeleg de ce veteranii sunt deranjați de atitudinea acestor tineri, să mă ierte, îi respect, dar nu au realizat nimic la națională, merită un asemenea tratament... Vrei să spui că mai merită o șansă? Ai încredere că acum pot ei să schimbe ceva? Eu cred că nu... Poate îmi vei spune că nici tinerii nu au reușit nimic încă... Este adevărat... Dar avem o șansă, o șansă mică, mare, cine știe! De aceea trebuie crescuți acești jucători de la tineret, trebuie încurajați, trebuie să li se acorde prioritate... Și încă ceva... Să încercăm să fim cumpătați în a defăima pe Hagi, el este cel care a revigorat fotbalul românesc dezumflat și bolnav, datorită lui avem aceste speranțe mici, mari cum sunt, ele sunt marca Hagi. Ianis este primul jucător după Mutu, care merită numărul 10, măcar pentru ce a făcut la tineret și pentru potențialul pe care îl are, este singurul jucător de la națională în jurul căruia se poate construi o formulă de succes. Atât Mann cât și Coman, și Marin, Rus și Pușcaș sunt foarte valoroși, pot fi piese foarte importante ale acestui puzzle, dar nu sunt genul de jucători în jurul cărora se poate construi, cel puțin eu nu cred. Trebuie să le dăm credit, măcar pentru viitor, căci prezentul nu există. Nu crezi? Oare înseamnă ceva să te califici la Euro și să aduni acolo înfrângeri după înfrângeri? De aceea hai să fim responsabili și să nu îi desfințăm, hai să ne numim suporteri și cu fapta nu doar cu eticheta, hai să privim departe....

cpt.ahab  •  22 Noiembrie 2019, 15:23
Postat de unico_biancorossi pe 22 Noiembrie 2019, 09:52

Exact, Capitane. Esti singurul de pana acum ce a sesizat gravitatea manevrelor acestor mituiti. Dezgustator. Iata cu ce se ocupa in fapt acesti pacalici. Cu ceea ce ai observat tu, categoric real. Au un rol extraordinar de mare in distrugerea a tot ce mai are putina valoare in tara voastra. Un rol nihilist, negativist, ai senzatia ca sunt psihopati, desi sunt doar platiti pentru a intretine discordia. Asa procedeaza cu tot ce le pica in raza vizuala, nu doar cu sportul. Cancanisme, balcanisme, ridicol, mizerii, ele sunt sinonime cu ei. Dezgustatori, cum spuneam. De aia nu are Romania futbolisti, de aia nu joaca Nationala futbol, pentru ca ... se cearta aia ? Daca s-or certa, ca la ce falsuri grosiere fac ashtea... Nu, domnilor. Romania nu prea are futbolisti de clasa. De ce nu ii are, asta trebuie sa cercetati. Daca sunteti capabili, pregatiti si de bun simt. Dar daca va preocupa fitilele, cancanismele, bombele, senzatiile false, breleantele si vietile tuturor pacalicilor (cu miile) ce se invart inutil in jurul futbolului, daca ii tot promovati pe toti nulii de parca sunt niste guru in fenomen, atunci veti culege ce semanati. Decaderea.

Ave, Bianco, morituri te salutant!:))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5

Comentează