FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 2-0

S-a trecut la următorul nivel! Lucian Sînmărtean a primit o propunere interesantă: "Să se apuce de antrenorat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 21:58

România a învins cu 2-0 naţionala Irlandei de Nord, iar după această victorie Dumitru Dragomir l-a analizat în detaliu pe Lucian Sînmărtean, unul dintre cei mai buni "tricolori", căruia i-a făcut o propunere surpriză.

Fostul preşedinte al LPF i-a propus fotbalistului stelist să se apuc din timp de antrenorat, deşi acesta mai poate juca.

"Treaba lui unde se va duce Sînmărtean. Unde va cîştiga mai mult, acolo să se ducă. E la o vîrstă neconsumată, o mai duce doi ani. Îi recomand să se apuce de antrenorat din timp. Poate să le arate copiilor, juniorilor exact ce ar trebui să facă un fotbalist de mare valoare în teren”, a fost părerea lui Dragomir, la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 11:05
Postat de borat101 pe 16 Noiembrie 2014, 09:52

trebuie sa le zica la copii ca nu au nici o sansa sa devina jucatori de valoare, pentru ca ti.g.anii si co.c.a.larii conduce fotbalul romanesc.

"conduc"...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 11:05

oricum, recomandarea este binevenita. ce sa mai spere un jucator la varsta senectutii sportive ?..)) pensia si o alta cariera, nu ?.>)

borat101
borat101  •  16 Noiembrie 2014, 09:52

trebuie sa le zica la copii ca nu au nici o sansa sa devina jucatori de valoare, pentru ca ti.g.anii si co.c.a.larii conduce fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close