FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-0

Să rîdem cu Iordănescu! Tata Puiu a făcut show în timpul meciului şi a uitat de conferinţa de presă

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:00

După ce a sărutat iconiţele pe tot parcursul partidei, Iordănescu a fost întors de la autocar pentru a vorbi în faţa jurnaliştilor.

Cu un golaveraj de 1-0 în cele 4 meciuri din acest an, Anghel Iordănescu a indicat problemele din "naţionala" României. "Pozitiv este faptul că am atacat și am încercat să marcăm. Nu avem claritate în atac și nu avem forță. Dacă revin Rusescu, Marica și Stancu, poate vom avea puterea de a marca și vom găsi atacantul care să fie decisiv", a punctat "Tata Puiu".

Care a făcut spectacol în timpul meciului, sărutînd în mod repetat iconiţele care nu-i lipsesc de la nici un meci. Iar după partidă, după ce a dat cîteva declaraţii la televiziunile care deţin drepturile în preliminariile Euro, s-a îndreptat spre autocar. Uitînd, probabil, de conferinţa de presă de după partidă. Pînă la urmă, Iordănescu a fost întors de staff şi a venit la întîlnirea cu jurnaliştii. :)

"Eu cred că avem posibilitatea să cîștigăm cu Finlanda și putem cîștiga"
Anghel Iordănescu, selecţioner România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
caminero
caminero  •  08 Septembrie 2015, 11:40
Postat de alexbibirica1 pe 08 Septembrie 2015, 10:53

piturca era singurul care putea sa ne califice . retineti ce va spun.

Eh, cît de greu o să fie pentru Caşchetă să facă un 0-0 acasă cu Finlanda, şi apoi un 1-0 chinuit în deplasarea cu Feroe (de preferinţă dintr-un penalty prin minutul 15, ca să se poată apăra restul meciului)?

cainelup
cainelup  •  08 Septembrie 2015, 11:33

Penibilului astuia i-a fost frica de Grecia, de parca juca cu Germania, dovada au fost declaratiile dinainte de meci, cum ca jucam cu "cea mai buna echipa a grupei" si graba cu care a inceput sa-si linga talismanele cand a auzit fluierul de final. Ce-o sa faci, mai, A.P.V. cand o sa dai chiar de Germania la turneul final ?! Poti sa stai cu crucea lui Isus in spinare, ca nu mai scapi de bataie ca la fasole.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  08 Septembrie 2015, 11:29

Piturca in patru mandate a avut doua calificari si un baraj . Mai mult ne-a lasat pe loc calificant cand a plecat! Hagi,Razvan,Iordanescu chiar si Boloni....nu au facut mare lucru. Baietii de galerie de pe aici se injura si injura pe toti reprezentantii rivalelor si cred ca inteleg fotbal, dar ei nu stiu cat face 1+1 .De scoala e grea .....dar la fotbal ne pricepem toti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează