FOTBAL  »  NATIONALA  »  IULIAN APOSTOL REVINE DUPĂ 15 LUNI

Sabrin Sburlea şi Sălăgeanu surprizele lui Lucescu jr. pentru turneul din Cipru

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2011 10:52

Selecţionerul Răzvan Lucescu a comunicat în această seară lotul de  29 de jucători pentru stagiul de pregătire din Cipru (3-9 februarie), la finalul căruia "naţionala" României va susţine două amicale în cadrul patrulaterului la care mai participă Ucraina, Suedia şi reprezentativa ţării gazdă.

 

Acestea sînt ultimele repetiţii înaintea "dublei" cu Bosnia (26 martie, Zenica) şi Luxemburg (29 martie, Piatra Neamţ) din preliminariile Euro 2012.

Lotul curpinde 18 fotbalişti din campionatul intern şi 11 stranieri:

Portari - Costel Pantilimon (FC Timișoara), Ciprian Tătărușanu (FC Steaua București) și Silviu Lung jr. (FC U Craiova);
Fundaşi -
Cristian Săpunaru, Cornel Râpă, Vasile Maftei, Gabriel Tamaș, Florin Gardoș, Paul Papp, Marius Constantin, Răzvan Raț, Ștefan Radu și Adrian Sălăgeanu;
Mijlocaşi -
Gabriel Torje, Mihai Roman, Adrian Ropotan, Dan Alexa, Ianis Zicu, Iulian Apostol, Gabriel Mureșan, George Florescu, Silviu Ilie și Ciprian Deac;
Atacanţi -
Daniel Niculae, Bogdan Stancu, Gheorghe Bucur, Sabrin Sburlea, Ciprian Marica și Liviu Ganea.

De menționat că Iulian Apostol (30 de ani) revine la lot după o absență de un an și trei luni. Mijlocașul Unirii Urziceni a îmbrăcat ultima dată tricoul "naționalei" la amicalul Polonia - România 0-1, disputat pe 14 noiembrie 2009.

Reunirea se va face în etape

Staff-ul tehnic și cel administrativ, împreună cu Silviu Lung jr., Papp, Râpă, Sălăgeanu și Silviu Ilie, vor decola de pe aeroportul “Henri Coandă”, spre Larnaca, la bordul unei curse de linie TAROM, în ziua de 3 februarie, la ora 15.00. Cei 5 jucători se vor prezenta miercuri la Mogosoaia.

În cursul serii aceleiași zile vor sosi direct în cantonamentul stabilit la hotelul “Grecian Bay” din Ayia Napa următorii jucători: Pantilimon, Alexa, Zicu, Maftei, Mureșan, Ganea, Torje, Gardoș, Apostol, Marius Constantin, Sburlea, Roman și stranierul Florescu.

Pe 5 februarie sînt așteptați, în Cipru, alţi doi stranieri, Deac și Raț, pentru ca, în ziua de 7 februarie să sosească ceilalți jucători de la cluburi de afară.

Chivu menajat

Căpitanul Cristian Chivu  n-a fost convocat,  deoarece selecționerul  a decis să-l menajeze după ce a luat în calcul programul solicitant pe care Cristi l-a avut în ultima vreme, și pe care-l va avea în continuare, cu Internazionale Milano.

Cu Ucraina pe 8 februarie

"Tricolorii" vor disputa primul meci în compania Ucrainei, marţi, 8 februarie, ora 20:30, la Paralimni, urmînd ca miercuri, 9 februarie, să întîlnească învinsa sau învingătoarea din partida Cipru - Suedia. Cel de-al doilea test va avea loc la Nicosia (finala mare) sau la Paralimni (finala mică).

sursa frf.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
snowkid11
snowkid11  •  03 Februarie 2011, 17:23

Varza e mijlocul ala :-J Dc nu sunt selectionati Max.Nicu sau Banel Nicolita ?? sau chiar un Varga .... feher95 __ in primul rand Barboianu e fundas ...

allex18
allex18  •  03 Februarie 2011, 00:27

Dica nu va fi convocat de Jr. pt ca el joaca "cu curu` in poarta" si Dica joaca mijlocas ofensiv ceea ce in echipa lui nu exista :))

bongio
bongio  •  02 Februarie 2011, 22:14

Simona Sensual ,Mircea Radu si Agamita Dandanache!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează