FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-1

Săndoi: "Avem speranţe pentru meciul retur, dar să nu uităm împotriva cui jucăm"

Emil Sandoi
Emil Sandoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 octombrie 2010 00:00

Selecţionerul reprezentativei U21 a României, Emil Săndoi, spune că va analiza alături de staff-ul său şi de jucători partida tur cu selecţionata similară a Angliei.

 

"Cînd ne vom întoarce în ţară vom face o analiză a partidei tur, vom vedea ce am făcut bine şi unde am greşit şi vom stabili o strategie pentru meciul retur

Am întîlnit unii dintre cei mai valoroşi adversari din Europa, să nu uităm. Avem speranţe pentru meciul retur", a spus Săndoi la DolceSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
sundancekid
sundancekid  •  09 Octombrie 2010, 01:30

Eu l-am prins bine pe tacsu ! La fel facea si el pina la un meci cu Fiorentina ! Atunci nu stiu ce s-a intimplat cu el dar le-a prins pe toate ..ma refer la centrari... De atunci tacsu a devenit unul din marii portari ai Romaniei !

paul_82
paul_82  •  09 Octombrie 2010, 01:15

cata2008:O punem pe m@-ta in poarta.

sundancekid
sundancekid  •  09 Octombrie 2010, 01:02

Nu te lua dupa pappagalii astia care il critica ! Cind e vorba de nationala nu ma mai intereseaza ce si cum ! Silviu e foarte talentat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close