FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U 21

Săndoi: "E greu să-i ţii pe jucătorii tineri cu picioarele pe pămînt"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a vorbit la "Fanatik Show" despre fotbalistul Stelei Cristi Tănase. Selecţionerul spune că Tănase s-a integrat destul de rapid la U 21 şi dă vina pe tinereţea jucătorului pentru că el nu a evoluat aşa cum se aştepta toată lumea la Steaua.

"Per total, Cristi Tănase a avut o evoluţie bună la tineret. Sînt foarte multe aspecte care se dau cap în cap. Trebuie să recunosc că la tineret el nu a avut o perioadă de acomodare, dar a intrat, a jucat bine, s-a acomodat rapid. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu el în rest. Sînt jucători tineri, mai au unele scăpări, e greu să-i ţii cu picioarele pe pămînt.

Nu mai e emulaţia care era odată la echipele naţionale.

În zona centrală avem doi jucători de perspectivă, fundaşii centrali: Papp şi Găman. Eu vorbesc despre ce avem acum, în acest moment. Rîpă a confirmat şi el. În linia de mijloc îl avem pe Gîngioveanu, care a avut prestaţii bune, a fost un jucător combinativ, are o tehnică foarte bună. E un tînăr care promite. Marius Alexe la fel", a spus Săndoi la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  02 Iunie 2010, 00:49

iara pe ccyrrva asta jegoasa, sa nu mai aud ca nu o duceti bine, pt ca bagati toate tampeniile pe site, sunteti un ziar de rahat ca dati atentie la toate aburelile, RUSINEEE MARE MARE GSP., dar nu voi sunteti de vina, de vina suntem noi ca va citim tampeniile si aberatiile, toata ziua, pyzda secti, becali...becali si iar piyzda secti, NE MERITAM SOARTA FRATIILOR.

 •  01 Iunie 2010, 22:54

oricat de talentati ar fi tinerii jucatori romani, atata timp cat au copilarit si au fost educati in romania tot nimic nu o sa faca ... ar trebui sa gasim 20 de copii , trimisi in europa sa creasca avand o alta mentalitate decat cea de roman... si apoi poate mai au sanse

 •  01 Iunie 2010, 20:13

aiurea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează