FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMITETUL EXECUTIV AL FRF

Sandu către membrii CEx: "Oli e singurul cu care am vorbit". Teama conducerii FRF e ca Răzvan să nu îi arate degetul ;)

Răzvan Lucescu a ridicat degetul către tribuna oficială în 2005, apoi a părăsit stadionul fără să mai ajungă la conferinţa de presă
Răzvan Lucescu a ridicat degetul către tribuna oficială în 2005, apoi a părăsit stadionul fără să mai ajungă la conferinţa de presă

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 17:16

La conferinţa de presă de după şedinţa de azi a Comitetului Executiv al FRF, Mircea Sandu nu a pomenit nimic despre discuţiile legate de selecţioner, dar asta nu înseamnă că subiectul nu a fost abordat cu membrii prezenţi la şedinţă.

"Din toate numele vehiculate în presă, vă spun sincer că am discutat cu un singur om, cu Cosmin Olăroiu. Numai cu el! Rămîne de văzut ce se va întîmpla vineri seară. Să sperămn că batem Bosnia şi nu va fi nevoie de nici o schimbare pe banca tehnică", a spus Mircea Sandu, conform unui oficial federal.

Dacă subiectul nu a stîrnit o surpriză majoră atunci cînd a fost rostit numele lui Oli, continuarea a stîrnit zîmbete: "Poate ne trezim că batem şi Lucescu face acelaşi gest pe care l-a făcut spre tribuna oficială, către Copos, la finalul meciului Rapid-Feyenoord".

În septembrie 2005, după meciul cu Feyenoord, 1-0, rezultat care a permis Rapidului să înceapă cel mai lung drum european al echipei, Lucescu jr. a ridicat degetul mijlociu spre "oficială", un fel de răspuns la toate şicanele pe care le avusese din partea lui George Copos în acel sezon. "Nu pot crede că asta a vrut să facă. Îl ştiu o persoană foarte educată", a declarat a doua zi patronul din Grant.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dreamer123
dreamer123  •  03 Iunie 2011, 01:48

Federatia Romana de ANTIfotbal MIRCEA SANDU PLEACA

cata2630
cata2630  •  02 Iunie 2011, 20:57

fix gest de om educat e.... ce pretentii poti avea de la un complexat (ca fost ,,mare,, jucator ce a fost...)

baestinebun
baestinebun  •  02 Iunie 2011, 20:30

://riskybet.blogspot.com/ ://riskybet.blogsp0t.com/ La biletul zilei,NICIODATA o cota sub 2.00! Biletul zilei,prins deja!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează