FOTBAL  »  NATIONALA  »  DETALII DE CULISE

Sânmărtean a ajuns pe "blat" la EURO! Noi informații despre modul neprofesionist în care staff-ul naționalei a abordat turneul final din Franța!

foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 01:00

Staff-ul naționalei a avut pe masă fișele cu parametrii fizici dezastruoși ai mijlocașului, încă dinainte de a anunţa lotul pentru Paris.

Cu fiecare zi care trece după eliminarea României de la Campionatul European apar tot mai multe informaţii care explică modul neprofesionist în care delegaţia noastră a abordat turneul final din Franţa.

Gazeta a aflat detalii incredibile despre ce s-a întâmplat în cantonamentul din Italia, care a precedat prezenţa la Euro și modul în care s-a făcut selecţia lotului de 23. Subiectul este Lucian Sânmărtean.

Conform surselor ziarului din interiorul FRF, fotbalistul a dezamăgit crunt staff-ul naţionalei în stagiul din Italia, iar parametrii fizici din amicalul cu Ucraina, 3-4, disputat pe 29 iunie, i-au șocat pe tehnicienii României.

Atunci, mijlocașul a bifat 57 de minute, iar fișele sale de la finalul jocului au fost atât de proaste în privinţa nivelului fizic la care se află încât cei din staff au luat în calcul inclusiv varianta ca Sânmărtean să nu facă parte din lotul de 23.

În ediția tipărită afli cum și-a motivat Iordănescu decizia de a-l convoca totuși pe Lucian Sânmărtean. Poți răsfoi Gazeta și pe platforma digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Andone are liber de la Negoiță să ofere unui fotbalist cel mai mare salariu de la Dinamo! Cu o condiție, însă
La doar 16 ani va fi aruncat în luptă în noul sezon: "Decupam pozele cu fotbaliști din ziare"
Pentru asta cine e responsabil? Doar Albania a fost mai slabă decât România la acest capitol!
Nu rataţi ponturile din pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
sibelius
sibelius  •  03 Iulie 2016, 11:32
Postat de martinpen pe 03 Iulie 2016, 10:36

Da, ai dreptate, am gresit eu. Dar la meciul cu Ucraina, nimeni nu a alergat prea mult...

Sinmartean nu a alergat niciodata. Si in meciul cu Bosnia(ultimul al lui Razvan) a fost schimbat dupa vreo 60 de minute pentru ca nu mai putea.

martinpen
martinpen  •  03 Iulie 2016, 10:36
Postat de sibelius pe 03 Iulie 2016, 09:56

Invatam sa citim? Meciul cu Ucraina! 57 de minute.

Da, ai dreptate, am gresit eu. Dar la meciul cu Ucraina, nimeni nu a alergat prea mult...

sibelius
sibelius  •  03 Iulie 2016, 10:01
Postat de inima_de_caine pe 03 Iulie 2016, 09:12

Cin' să fie, cin' să fie "sursele ziarului din cadrul FRF"...

Un nene fost ziarist, oare?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează