FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAŢIONALĂ!

Săpunaru a anunţat că nu se va mai prezenta la lot: "Cu Piţurcă, eu nu mai lucrez!"

Cristian Sapunaru,Victor Piturca
Cristian Sapunaru,Victor Piturca

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 01:27

Fundaşul lui FC Porto spune că "nu pot să mai colaborez cu selecţionerul. Mereu a avut ceva cu mine. Nici nu e bărbat, să-mi spună în faţă că nu se mai bazează pe mine, am aflat de la televizor".

Referindu-se la prestaţia Olandei la Euro, Victor Piţurcă spunea că "nu e bine dacă ies repede. Vor face schimbări, vor reveni în preliminariile următoare cu mai multă ambiţie, cu determinare". Olanda nu e singura însă grijă a selecţionerului, care e în război total cu fundaşul Cristi Săpunaru.

Miercuri seară, la Dolce, selecţionerul confirma că "pe Săpunaru nu-l mai iau în calcul la «naţională». La finala Europa League l-am anunţat că-l aştept la acţiunea din Elveţia şi Austria. Mi-a spus că şi-a luat bilete de vacanţă. Nu i-am zis nimic atunci, dar ulterior nu a mai răspuns la telefon. E valoros, evoluează la o echipă mare, dar nu am nevoie de un jucător de acest gen".

"N-a existat nici o convocare!"
Ieri, la Digi, Săpunaru a reacţionat dur: "Cît timp va fi Victor Piţurcă selecţioner, nu voi mai veni la echipa naţională! Nu pot lucra cu un asemenea om, care a avut mereu ceva cu mine. Se poate verifica uşor la clubul meu, nu a primit nici o adresă oficială prin care să fiu chemat la lot. Anul trecut, Piţurcă a spus că n-am vrut să merg în Brazilia. Fals! Anunţasem federaţia că trebuie să stau lîngă tatăl meu, care avea cancer. A şi decedat în timpul turneului sud-american. La meciul cu Faroe, m-a lăsat pe bancă, deşi jucasem bine în «sferturile» Ligii Campionilor, împotriva lui Manchester United. Piţurcă mi-a dovedit că nu e bărbat. Nu mi-a spus în faţă că nu se mai bazează pe mine, am aflat de la televizor. El nu ştie să vorbească de la bărbat la bărbat. Eu sînt dispus oricînd să mă întîlnesc cu el."

A debutat cu Piţurcă
Cristi Săpunaru a debutat la echipa naţională în mai 2008, la amicalul cu Muntenegru (4-0), în precedentul mandat al lui Victor Piţurcă, cel care l-a luat şi în lotul pentru Euro 2008. Fundaşul, care s-a transferat în acelaşi an la FC Porto, a strîns pînă acum doar 9 partide sub tricolor, ultimul său meci fiind cu Bosnia, în 2011, la ultima partidă a lui Răzvan Lucescu pe post de selecţioner.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
daramis
daramis  •  18 Iunie 2012, 00:38

respect Sapunaru1

rzvefn
rzvefn  •  17 Iunie 2012, 16:51
Postat de ernesto365 pe 15 Iunie 2012, 17:43

vrem selectioner strain la nationala, nu un barbugiu!

Cum o fii el , nu ca ii tin partea dar ESTE ANTRENORUL CARE NE`A CALIFICAT LA ULTIMELE 2 TURNEE FINALE euro 2000 si euro 2008, ultima data de pe primul loc intr-o grupa cu Olanda! Pana la urma trebuie sa i se acorde credit! Poate sa joace si cu Romeo Surdu capitan daca ne califica e antrenor mare !

ernesto365
ernesto365  •  15 Iunie 2012, 17:43

vrem selectioner strain la nationala, nu un barbugiu!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează