FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Săpunaru îi propune selecționerului 4 fotbaliști pentru națională: "Recunosc că și mie îmi e dor să revin"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 11:14

Cristi Săpunaru evoluează în acest retur la Pandurii Tîrgu Jiu și speră să revină în circuitul echipei naționale. Mai mult, îi mai propune selecționerului alte 4 nume de fotbaliști.

"Recunosc că mi-e dor să ajung din nou la echipa națională, dar dacă voi merita să fiu acolo probabil că o să fiu chemat. Sînt mai multe chestii care s-au petrecut în acești patru ani și jumătate... Nu e vorba că n-am vrut eu să vin la echipa națională. Oricum, acum pot ajunge mai mulți jucătorii de la Pandurii acolo, Răduț, Nistor, Hora sau Ungurușan. Sînt în formă și merită", a spus Săpunaru, conform Dolce.

Prima acțiune a echipei naționale va avea loc pe 17 noiembrie, cînd România va întîlni în deplasare reprezentativa Italiei într-o partidă amicală.

...despre transferul lui Daniel Niculae la Astra: "Eu și cu Pancone, dar și mai mulți prieteni l-am sfătuit că semneze cu o echipă. Da, eu l-am sfătuit să semneze cu Pandurii! De ce să vă mint, dacă ăsta e adevărul? Mi-era dor de el, dar doar ca prieten".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1100999166583261
Alex Marin  •  03 Noiembrie 2015, 02:15

Sapunelul ar trebui comvocat,are valoare,echipa are nevoie de el,dar......tinand cont ca a refuzat de atatea ori echipa nationala,cand aveam mare nevoie de el........eu unul nu l-as chema.......cum pe el l-a durut in cot,vezi doamne ca era certat cu Piturca,...acum sa fie si actualul selectioner cu cojones.......ca in fond a tradat echipa,nu s-a razbunat pe Piturca.

adriann_
adriann_  •  02 Noiembrie 2015, 19:00

Ar fi absurd ca Sapunaru sa nu fie convocat, mai ales in conditiile in care postul lui este deficitar in momentul asta...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Noiembrie 2015, 18:04

ar dreptate pt moment,dar sa nu fie doar un foc de paie,mai e pana la vara,trebuie luati cei mai in forma jucatori,oricum

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close