FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Scandal la națională! Starul din Premier League al adversarei României și-a pus la punct selecționerul și a fost lăsat acasă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 08:47

Luka Milivojevic (27 de ani) nu a fost convocat de selecționerul Serbiei, Mladen Krstajic, pentru partidele cu Lituania și România din Liga Națiunilor.

  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Milivojevic, căpitanul lui Crystal Palace și stâlpul de la mijlocul terenului, a criticat deciziile luate de selecționer în timpul turneului final din Rusia de anul acesta. După partida pierdută în faza grupelor contra Braziliei, scor 0-2, Luka a declarat: "Antrenorul a avut părerea lui. Uneori încearcă lucruri diferite. De data asta nu i-a ieșit, am pierdut".

Nici după meciul pierdut cu Elveția nu s-a abținut: "Ne-am asumat niște riscuri pe care, din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit. Ar fi fost necesară puțină cumpătare, să jucăm la rezutlat în ultimele 15 minute".

Mladen Krstajic nu l-a iertat pe Milivojevic și l-a lăsat în afara listei. Alte nume importante care nu au prins convocarea sunt Branislav Ivanovic și Dusko Tosic. 

15.000.000 €este cota lui  Luka Milivojevic conform transfermarkt.de

30
de selecții are Milivojevic în prima reprezentativă a Serbiei, pentru care a marcat un gol

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10154099813529868
Cami Nebi  •  23 August 2018, 13:51

,,Starul din Premier League...Milivojevici...".Cred ca Nemanja Matici de la Manchester United era mai potrivit pentru a fi considerat ,,starul" nationalei Serbiei din Premier League.Ca sa nu mai comparam pe Crystal Palace cu Man.United!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează