FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 8-0

Scapă de sancţiuni! » Elevii lui Viorel Moldovan nu vor fi pedepsiţi pentru înfrîngerea ruşinoasă, 0-8 cu Germania

Articol de , - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 20:40

Federaţia e de partea "tricolorilor" mici: susţine că, după ratarea turneului final, obiectivul era întinerirea echipei pentru viitoarele preliminarii


Gabi Iancu şi colegii săi scapă de pedepse după înfrîngerea de la Magdeburg. "Tricolorii" U21, care au ratat play-off-ul încă dinaintea partidei din Germania, au o scuză. "Moldovan, ştiind că nu mai sînt şanse de calificare, a cerut să introducă «garda nouă», mai tînără, în ultimele meciuri. Obiectiv, să o crească pentru următoarele preliminarii. A fost o strategie acceptată, nu avem ce să-i reproşăm", au menţionat surse federale.

În tur, România terminase la egalitate partida cu Germania, 2-2. În acea partidă, media de vîrstă a tricolorilor a fost mai ridicată, evoluînd cinci fotbalişti care acum au 22 de ani (Benzar, Toşca, Peteleu, Roman, Creţu)! De atunci, au rămas doar trei fotbalişti. Brănescu, Bumba şi Creţu!

Federaţia îşi cere scuze
Ieri, site-ul frf.ro a postat un comunicat prin care îşi cere scuze faţă de fanilor români pentru înfrîngerile cu Anglia U20, 0-6, şi Germania U21, 0-8. "Eşecuri categorice şi suntem siguri că au produs suporterilor o dezamăgire uriaşă", au fost caracterizate, "folosirea cu precădere a unor fotbalişti cu un an mai tineri" fiind considerată una dintre cauzele înfrîngerilor.

Probleme în dosarul Euro 2020
Ieri, UEFA a remis cîteva detalii despre stadiul dosarelor Euro 2020. Printre care şi al Bucureştiului! Printre minusuri, "Aeroportul, centrul oraşului şi stadionul sînt slab conectate printr-un autobuz", "stadionul are un număr limitat de locuri de parcare" sau "oraşul are puţină experienţă în organizarea de mari evenimente". Printre plusuri, "toate cerinţele de teren, stadion şi camerele medicale sînt respectate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Septembrie 2014, 20:31

Cine o fi scormonit scuza asta ...trebuie premiat !!! Adica cum nu mai erau sanse ? Daca bateau Germania se calificau, nu ? Problema e scorul si nu infrangerea belitilor !!! Si daca stateau toti in careul de 6 metri nu luau atatea goluri ! Tactica a fost proasta rau Viorele, asta e adevarul, tu ai jucat ca si cu Muntenegru !

ohio
ohio  •  11 Septembrie 2014, 12:14

Ei sunt niste bibelouri.Umblati cu grija si nu-i suparati.Mariti-le contractele la club.Vreti performante de la ei?Ingropati-i in euro.Ce daca iau cafteala cu 8-0?Se mai intampla.Ca la ei e deja o obisnuinta ,asta-i altceva!

ohio
ohio  •  11 Septembrie 2014, 12:04

Cum sa-i pedepseasca?Ei au doar dreptul la prime daca scot un rezultat mai de Doamne ajuta.Ei sunt intotdeauna nevinovati.Altii poarta raspunderea!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează