FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Se cere excluderea lui Maxim de la națională: "N-ar avea ce să mai caute aici!"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 20:35

Fostul internațional român Florin Prunea e foarte aspru în declarații și spune că, dacă ar fi președintele FRF, l-ar exclude de la echipa națională pe Alexandru Maxim după injuriile pe care acesta le-a adresat suporterilor români în momentul în care a marcat golul victoriei cu Armenia, 1-0.

"FRF ar trebui să iasă și să ia atitudine. Eu, dacă aș fi în momentul de față la FRF, Maxim n-ar avea ce să mai caute la echipa națională. Sunt suporterii echipei naționale, nu poți să-i înjuri", a spus Prunea la TV Digi Sport.

Maxim și-a cerut scuze la finalul meciului pentru gesturile făcute: "Reacția pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire și până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan și mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea.

Însă chiar și așa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj și, dacă prin reacția mea suporterii echipei naționale s-au simțit jigniți, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenția să îi jignesc! Dimpotrivă, aș dori să le mulțumesc pentru susținere!".

Ar trebui sancționat Maxim după gestul cu Armenia?

Da, suspendat
Da, amendat
Da, exclus din lot
Nu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
1189102434436479
Sanautanu Constantin  •  05 Septembrie 2017, 08:57

Suporterii echipei nationale, atat cei prezenti la meciul cu Armenia cat si toti ceilali ii transmitem lui Maxim ca ii dam multa....., aaa, cum sa o spun elegant?.... acelasi lucru pe care ni l-a dat el viner. Si ca sa nu-I vina acru sau sa nu I se juleasca genunchii, poate sa o imparta cu Daum si cu Moti.

mountytoma
mountytoma  •  05 Septembrie 2017, 00:05

maxim si nu numai el (in primul rand chipciu, stanciu, ivan, tosca) trebuie exclusi de la nationala nu pentru ca au injurat fanii care l-au injurat (asta o inteleg si i-o iert). ei trebuie exclusi de la nationala pentru ca sunt prea egoisti (joaca doar pentru ei) si prea indolenti. avem nevoie de un antrenor gen sumudica sau chiar ionut popa, antrenori care stiu sa faca din *** bici! antrenori care nu se jeneaza sa dea de pamant cu cei care nu trag pentru echipa, oricat de vedete ar fi si de la orice echipa ar proveni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  04 Septembrie 2017, 14:23

Aici nu e echipa de club sa injuri ca la usa cortului . E nationala . A , da ,uitasem . Si nationala nu mai e ce a fost . Atunci lasati-l sa joace in continuare . :))

Vezi toate comentariile (121)
Comentează