FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL STEAUA-NAȚIONALĂ

Se plînge în CEx! Iordănescu nu renunţă la războiul cu Steaua

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 00:00

Anghel Iordănescu nu renunţă la războiul cu Steaua, după ce oficialii campioanei nu şi-au lăsat jucătorii la turneul selecţionatei divizionare din Turcia.

"Selecţionerul echipei naţionale l-a anunţat pe preşedintele Răzvan Burleanu că vrea să fie prezent la următorul Comitet Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, unde va ţine un discurs despre problema cu care s-a confruntat în urmă cu două săptămîni, atunci cînd cei de la Steaua nu şi-au lăsat cei şase jucători pentru turneul desfăşurat în Antalya", sună dezvăluirile surselor Gazetei.

Discursul antrenorului de 65 de ani va avea loc pe 22 februarie, atunci cînd se va discuta şi despre ce riscă jucătorii campioanei sau oficialii echipei, care au luat decizia de a nu-i lăsa la lot.

Selecţionerul cere amendarea clubului şi sancţionarea drastică a celor care le-au interzis jucătorilor să se prezinte la convocarea lotului divizionar.

"Să mă amendeze pe mine, că eu nu i-am lăsat! Ce să le facă băieţilor sau lui Reghe, dacă eu am ordonat să nu meargă?", spune Becali. Acesta este susţinut de preşedintele Valeriu Argăseală: "Noi vom respecta tot timpul acţiunile echipei naţionale! Oricînd Steaua va da jucătorii de care «naţionala» va avea nevoie şi vom susţine necondiţionat echipa naţională pentru îndeplinirea obiectivului la Campionatul European".

Contactat de Gazetă în urmă cu o săptămînă, fostul avocat al Stelei şi al Ligii Profesioniste, Cătălin Ciubotă, dădea verdictul în acest scandal: "Steaua şi jucătorii se află în culpă fiindcă se specifică în mod clar în regulament că anexa FIFA se referă numai la jucătorii străini. Cei interni trebuia să respecte ce a decis forul executiv. Sînt pasibili de suspendare, dar se pot apăra prin faptul că le-a fost interzis de către club să se prezinte la naţională şi în acest caz, regulamentul prevede că persoana care nu i-a lăsat va fi suspendată între 3 şi 6 luni".

"Nu v-am zis că Steaua e blat cu FRF? Păi, cînd Gigi Becali spune la televizor că a vorbit cu secretarul general Radu Vișan și că jucătorii Stelei nu pot păți nimic, ce mai e de zis?! Pe de altă parte, felicit Steaua. A făcut o dovadă de forță. O să vedeți că nici nea Puiu nu o să facă nimic, deși face pe supăratul"
Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi

Cine face parte din Comitetul Executiv

Persoana Funcţia
Răzvan Burleanu președinte
Gino Iorgulescu prim-vicepreședinte
Octavian Goga al doilea vicepreședinte, reprezentant al fotbalului amator
Valeriu Argăseală reprezentant al cluburilor de Liga 1
Florin Prunea reprezentant al cluburilor de Liga 1
Auraș Brașoveanu reprezentant al cluburilor de Liga 2
Ștefan Stana reprezentant al cluburilor de Liga 2
Marius Burcă reprezentant al cluburilor de Liga 3
Alexa Krenek reprezentant al cluburilor de Liga 3
Cătălin Cighir reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori
Cristian Vornicu reprezentant al cluburilor de fotbal în sală
Alin Cioban reprezentant al cluburilor de fotbal feminin
Kyros Vassaras președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor
Emilian Hulubei președintele sindicatului fotbaliștilor recunoscut de FIFPro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
cris4co
cris4co  •  11 Februarie 2016, 17:46

si cantonamentul acesta neonorat de stelisti era tot al echipei nationale...se impune amendarea clubului,suspendarea lui Reghecamf care a declarat public ca nu-si lasa jucatorii in cantonament si ne convocarea stelistilor la turneul final european de anul acesta...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  11 Februarie 2016, 12:36
Postat de khal_37 pe 11 Februarie 2016, 12:16

Alt atac marsav impotriva Stelei, alta *** de articol cu scopul de a defaima(calomnia) clubul de fotbal FC Steaua Bucuresti. Nu inteleg de ce clubul nu da in judecata aceasta fituica si sa ceara sa fie amendata cu 100000 de lei...sa vezi ca nu mai apar articole antistelsite ,,din burta'' rauvoitoare.

Ministerul apararii e ocupat momentan cu becali si nu are timp de gsp!

khal_37
khal_37  •  11 Februarie 2016, 12:16

Alt atac marsav impotriva Stelei, alta *** de articol cu scopul de a defaima(calomnia) clubul de fotbal FC Steaua Bucuresti. Nu inteleg de ce clubul nu da in judecata aceasta fituica si sa ceara sa fie amendata cu 100000 de lei...sa vezi ca nu mai apar articole antistelsite ,,din burta'' rauvoitoare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează