FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21, MARŢI, ORA ROMÂNIEI 19,

Se ştie lotul pentru meciul României U21 cu Germania U21 » Iată jucătorii convocaţi de Viorel Moldovan!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 septembrie 2014 11:46

Echipa naţională U21 a României va disputa marţi, în Germania, ultimul meci din preliminariile Euro 2015. Din păcate, echipa antrenată nu mai are nicio şansă de calificare, după ce nemţii au învins Irlanda cu 2-0.

După succesul cu Muntenegru, 4-3, România mai avea mici speranţe pentru Euro. Trebuia doar ca să învingă Germania în ultimul meci, iar nemţii să piardă cu Irlanda. Şansa nu a fost de partea tricolorilor, întrucît Germania a cîştigat cu 2-0 meciul cu Irlanda.

Iată lotul convocat pentru partida cu Germania:

Portari: Laurenţiu Brănescu (Virtus Lanciano), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul)

Fundaşi: Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Adrian Puţanu (FC Viitorul), Deian Boldor (Pescara), Ioan Neag (Universitatea Cluj), Steliano Filip (Dinamo Bucureşti), Mihai Bălaşa (Crotone)

Mijlocaşi: Dragoş Nedelcu (FC Viitorul), Ionuţ Şerban (Dinamo Bucureşti), Doru Popadiuc (Ceahlăul Piatra Neamţ), Claudiu Bumba (FCM Târgu Mureş), Florin Tănase (FC Viitorul), Alexandru Creţu (CSMS Iaşi), Dorin Rotariu (Dinamo Bucureşti), Cătălin Ştefănescu (Ceahlăul Piatra Neamţ)

Atacanţi: George Puşcaş (Internazionale Milano), Gabriel Iancu (Steaua Bucureşti), Andrei Ivan (CSU Craiova), Alexandru Buziuc (Gaz Metan Mediaş)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
l.elena
l.elena  •  09 Septembrie 2014, 13:36

transmite vreun post meciul?

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Septembrie 2014, 19:55

am vazut meciul cu Muntenegru si am inteles abia acum vazand echipa si asezarea echipei de seniori inaintea jocului cu Grecia ca foarte probabil s-a incercat sa se joace si la tineret acelas sistem 4-2-3-1 . Rezultatul si jocul demonstreaza inca o data ca cel putin la acest moment Romania nu poate aborda un sistem unitar la nivel de reprezentative avand in vedere baza de selectie . In alta ordine de idei Hagi isi bate joc de coopii aia Manea si Nedelcu pe care ii arunca intr-o lupta inegala in defavoarea celor doi.Nationala a devenit atelier de vopsit fotbalisti Hagi srl .RUSINE MAI GICUTA

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Septembrie 2014, 15:56
Postat de mateiserban pe 07 Septembrie 2014, 14:33

Eu aş fi jucat cu Brănescu- Bărbuţ, Bălaşa, Marc, Filip- N. Stanciu, Creţu- Băluţă, Bumba, Vîlceanu- Puşcaş. Cu Cu Buziuc, Mitriţă, Alex Ioniţă, Bancu şi Buş rezerve pentru faza de atac. Nici nu au ce căuta la lot Iancu si Rotariu. Adevărul curat e că victoria cu Muntenegru nu i se datoreză lui Moldovan, ci lui Bumba. După ce am văzut aseară, e o crimă că Băluţă nu a fost convocat şi nu poate ajuta selecţionata U21. Chiar şi Herghelegiu e un atacant ce se bate extaordinar pentru balon

like.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează