FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA. Șefii FRF nu au făcut deplasarea în Norvegia! De ce au luat această decizie

Șefii FRF nu fac deplasarea în Norvegia +24   FOTO
Șefii FRF nu fac deplasarea în Norvegia

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 11:08 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 11:18

După ce Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al forului de la Casa Fotbalului, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, la testul din Islanda, Burleanu și restul colegilor din FRF săi se întorc acasă, preferând să nu mai facă deplasarea cu echipa României, la Oslo, evitând, astfel, orice risc pentru națională.

  • Norvegia – România, în Liga Națiunilor, se joacă duminică, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV

Ieri, după un scurt antrenament la Reykjavik, naționala s-a îmbarcat în charterul spre Oslo, pentru partida de mâine, cu Norvegia, din Liga Națiunilor. În avion nu a mai urcat însă niciunul dintre oficialii FRF care însoțeau lotul, printre care președintele Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vișan, secretarul general adjunct Gabi Bodescu, șeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță, și alții. 

Aceștia au fost considerați de autorități contacți direcți ai lui Bodescu, pentru că în zborul de la București au stat în aceeași zonă a avionului cu acesta, care a fost găsit pozitiv la testul făcut la sosirea pe aeroportul din Islanda. Din acest motiv, niciun oficial român nu a mai venit nici la meciul cu islandezii.

Ieri seară, situația lui Gabi Bodescu nu era încă clară. Este asimptomatic și nu are nicio problemă deosebită, dar urma să fie anunțat de autoritățile gazdă care este procedura pentru a putea părăsi Islanda, cu o cursă de linie. 

Cel mai probabil, el va trebui să facă încă un test și numai dacă acesta va ieși negativ va putea pleca spre casă. Astfel, nu e exclus ca Bodescu să mai stea câteva zile la Reykjavik. La testarea de luni, cu o zi înainte de plecarea spre Islanda, oficialul FRF fusese declarat negativ. Ceilalți colegi ai săi ar urma să revină la București mai repede, cel mai probabil în cursul zilei de azi, tot cu curse de linie. 

VIDEO. România, meci tare în Norvegia. Totul despre duelul din Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Cine ne-a împiedicat să ajungem la Euro: amatori crescuți în cele mai grele condiții

Un membru din Generația de Aur se revoltă după meciurile naționalelor: „Rădoi și Mutu nu pot fi selecționeri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează