FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul a explicat care a fost problema cu Tănase: "Dacă voia să joace cu adevărat, o făcea. Nu știu dacă-l voi mai convoca, poate se accidentează iar"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 19:58

Cristi Dulca, selecționerul naționalei U21 a României, a vorbit despre cazul Florin Tănase, în care fotbalistul Stelei a fost acuzat că s-ar fi dat accidentat cu Danemarca din cauza faptului că a fost supărat pe selecționer.

Selecționerul "tineretului" a explicat cum a stat treaba cu Tănase și încă nu e hotărât dacă să-l mai cheme sau nu pe fotbalist la echipa națională.

"La Mediaș, în timpul jocului a avut o fază în care a călcat strâmb și după partidă mi-a spus. L-am folosit pe Ioniță titular pentru că joacă la campioana României. Mie îmi place când un jucător e deranjat că nu joacă. După meci am vorbit cu doctorul și mi-a spus că are ceva probleme, dar nu e foarte grav. Apoi am vorbit cu jucătorul și l-am întrebat dacă poate juca. El mi-a zis că nu și asta a fost problema.

Când era nea Mircea antrenor ne spunea că cine se accidentează pleacă acasă. Când auzeam asta ne dădeam singuri cu spray, ne bandajam să nu ne vadă. Nu vreau să-l acuz pe Tase. El n-a refuzat convocarea, ci s-a accidentat în timpul unui meci. Eu am o relație foarte bună cu jucătorii.

După ce am văzut imaginile cu el la antrenamentul Stelei... Nu știu, dacă voia cu adevărat să joace o putea face. Dar eu refuz să cred că un jucător se poate da accidentat la echipa națională. Nu știu dacă-l voi mai convoca pe Tănase, poate se mai accidentează la echipa de club. Mai e până la următorul meci. Sunați-l pe Florin Tănase și întrebați-l dacă echipa națională e primordială", a declarat Dulca la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (112)
221147084907100
Gabi Chifu  •  10 Septembrie 2016, 02:03

A ajuns Dulca mare selecționer .Ce rezultate deosebite a avut pe la echipele pe unde a fost ? A reușit sa scoată Romania din cursa pentru calificare dupa ce a pierdut acasă cu Bulgaria ! Danemarca este cea mai valoroasa echipa din grupa dar chiar sa te bată de 2 ori fara drept de apel este prea mult ! Dulca a ratat calificarea si trebuie sa plece ! Nu stiu unde ii găsesc pe antrenorii de la tineret ? Sandoi a stat pe banca mult timp chiar daca a ratat calificări pe banda rulantă iar Dulca se pare ca va fi păstrat chiar daca a ratat cu brio calificarea ! Consider ca avem o generație buna la tineret insa antrenorul este depășit total !

1661372954114961
Cris Cris  •  10 Septembrie 2016, 08:00

Motive de scuza pentru ca a pierdut cu 3-0,arunca gaina moarta in gradina vecinului,e praf ca antrenor dar nici nu mai avem jucatori de valoare asta e puterea fotbalului romanesc ,toti vor bani dar nu stiu ca mai intai trebuie sa faci performanta si apoi vin si banii

eugeniustin
eugeniustin  •  09 Septembrie 2016, 23:32

Dar dulca de ce mai este selectioner?

Vezi toate comentariile (112)
Comentează