FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul Christoph Daum a comentat revenirile lui Budescu și Sânmărtean! Veste excelentă pentru cei doi jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 08:52

Selecționerul Christoph Daum a vorbit despre revenirile lui Budescu și Sânmărtean în fotbalul românesc. Acesta e de părere că vârsta nu este un criteriu după care trebuie selecționați jucătorii. 

"Ştiu doar jucători buni, nu tineri sau bătrâni. Nu cred că asta ar trebui să fie un criteriu pe baza căruia selecţionezi un jucător sau nu, mult mai important e cum se integrează în echipă, cum o poate ajuta. Avem mulţi jucători fantastici, chiar dacă sunt puţin în vârstă, pe de altă parte au multă experienţă şi pot aduce ceva în plus echipei”, a declarat Daum.

...despre Budescu: ”Din câte ştiu, nu a prea jucat în China, pentru fotbalişti e important să evolueze constant, să-şi demonstreze calităţile, să capete încredere. Depinde de el, noi vom avea în vedere orice jucător român care poate fi o alternativă pentru echipa care să se califice în Rusia în 2018. Va fi un drum lung, nu se va termina după primul meci, cred că nici după al cincilea sau al şaselea, un drum lung, iar noi vom fi pregătiţi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  28 Iulie 2016, 10:32

Daum face niste declaratii de complezenta, dar e clar ca nu va selectiona jucatori uzati, lenti, fara aport fizic substantial, indiferent cat sunt de tehnici. In ceea ce-l priveste pe Budescu, Daum confirma pozitia lui Iordanescu, contestata de multi chibiti, si anume aceea ca un jucator care nu joaca apropae deloc in China nu poate pretinde sa fie convocat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează