FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul Cosmin Contra, devastat după accidentarea lui Vlad Chiricheș: „E o lovitură grea, va rata următoarele două meciuri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 11:03

Cosmin Contra, selecționerul României, s-a declarat extrem de dezamăgit de accidentarea suferită de Vlad Chiricheș în meciul din Europa League dintre Salzburg și Napoli, scor 3-1 (0-3 în tur).

  • Suedia - România se joacă pe 23 martie, de la ora 19:00. România - Insulele Feroe se dispută pe 26 martie, de la ora 21:45. Ambele partide din preliminariile EURO 2020 sunt în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

„Se pare că Vlad Chiricheș va pierde aceste două meciuri. E o lovitură grea pentru echipa națională. Revenise bine după acea accidentare la genunchi. Din ce am vorbit cu doctorul nostru se pare că e o leziune musculară și nu-l vom avea în următoarele două meciuri”, a declarat Cosmin Contra la Pro X.

Selecționerul vrea să califice naționala României la EURO 2020 pentru a putea juca în fața propriilor suporteri: „Vom face tot ce depinde de noi să jucăm în fața propriilor suporteri la Campionatul European. E visul nostru. Ne vom bate pentru fiecare punct.

Meciul cu Suedia e important, dar nu decisiv. E doar începutul acestor preliminarii. Vreau să începem foarte bine și sper să luăm cele 3 puncte. Vreau să spun că vom merge în Suedia să nu pierdem. Aș vrea 6 puncte în următoarele două meciuri”.

Citește și:

"Chiricheș are ruptură fibrilară la coapsă!" Și el ratează meciurile "naționalei"! Ce reacție a avut când a fost întrebat de accidentare 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
weissburgund
weissburgund  •  15 Martie 2019, 15:29

Această accidentare este de fapt un mare câștig pentru tânăra generație, care se pare că începe să confierme, dar asta numai dacă își vor da acordul clanurile infracționale becali, frf, lpf...

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  15 Martie 2019, 14:36

Sansele ca Romania sa joace la acest turneu final este ca UEFA sa ne acorde un loc din oficiu.

102184540746992
Ghita Ghita  •  15 Martie 2019, 12:54

Aceasta petarda de fotbalist.care joca 1 meci la 6 luni.Ii ridicat in slavi de presa si de Pprodanca..Asta fenteaza fotbalul de vre.o 5 ani. Alooooo jsp.treziti.va la realitate. Daca voi sunteti prosti.ori aveti i terese sa.l promovati.Noi tre sa fim deacord cu prostile voastre? ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează