FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Selecționerul de la U19 ne asigură, după calificarea la Turul de Elită: "Sunt cel puțin la fel de buni ca băieții din generația lui Rădoi și Raț"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 18:42

Naționala U19 a României s-a calificat matematic în această seară la Turul de Elită din 2018 după ce le-a învins pe Grecia și pe Rusia, cu același scor 2-1. 

Formația lui Adrian Boingiu mai are de jucat cu Gibraltar, marți, și trebuie să bată pentru a prinde urna 1 la tragerea la sorți (Detalii aici).

Selecționerul  de la U19 a vorbit despre această campanie de calificare.

"Meritul este în primul rând al băieților. Au calitate și, în momentul în care pot veni toți în același timp, arată ca o echipă care are perspectivă. Este o generație care se apropie foarte mult de generația '81 unde erau jucători ca Rădoi sau Raț.

Sunt cel puțin la fel de buni, dacă nu mai buni. Dovada este această calificare, pe care nu am reușit-o cu ceilalți. Calitatea pe care o au acești jucători le dă dreptul să spere la mai mult.

Noi am reușit să întreținem buna dispoziție și să corectăm o parte din lucrurile care ne erau nouă necesare, față de ce făceau ei la club", a zis Adrian Boingiu la TV Digi Sport. 

Lotul României: 

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Alexandru Costache (Concordia)

Fundași: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Tudor Băluță (Viitorul), Robert Neciu (Viitorul), Constantin Dima (Sepsi), Denis Haruț (ACS Poli Timișoara), Radu Boboc (Viitorul), Andrei Trușescu (AS Roma)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Arsenal), Raul Vidrășan (Viitorul), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Alexandru Mățan (Viitorul), Liviu Gheorghe (Dinamo), George Merloi (Rennes), Dan Berci (Perugia), Cristian Podină (ACS Poli Timișoara)

Atacanți: Robert Moldoveanu (Dinamo), Andrei Sîntean (Slavia Praga), Claudiu Micovschi (Genoa)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  11 Noiembrie 2017, 20:21

Dacă-s așa buni, îi cumpără Gigi pe toți (dar chiar pe toți, că uite pe Costache l-a ratat din cauza scandalagiului Meme), îi vinde la suprapreț ... și aduce meleoanele de euro în România! Simplu, pac-pac!

arsenie_b
arsenie_b  •  11 Noiembrie 2017, 19:47

Aoleu! Pai radoi si raț au fost fotbalisti??

claudiupacurar
claudiupacurar  •  11 Noiembrie 2017, 19:19

Dacă îi ca aia lui Rădoi și Raț îi clară treaba

Vezi toate comentariile (3)
Comentează