FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecţionerul i-a dat răspunsul lui Costel Gâlcă după cererea de ieri a stelistului: "Aşteptam să mă sune"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 13:18

Costel Gâlcă a declarat după partida cîştigată de Steaua în faţa Concordiei, scor 1-0, că speră să se înţeleagă cu cei din Federaţie şi jucătorii Stelei să fie lăsaţi să se întoarcă la echipa de club după meciul cu Irlanda de Nord.

"Sper să meargă cît mai mulţi jucători la naţională şi sper să se întoarcă după meciul cu Irlanda de Nord pentru că au multe meciuri în acest sezon. Sperăm să avem înţelegere din partea Federaţiei şi să ne redea jucătorii după meciul din preliminarii", a spus Costel Gâlcă după meciul de la Chiajna.

Anghel Iordănescu, selecţionerul României, i-a răspuns tehnicianului stelist într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

"Îmi doresc să am o relaţie bună cu toţi antrenorii. Am fost la antrenamentele Stelei să văd cum sînt jucătorii cu probleme. Am vrut să ştiu şi care este atmosfera, pentru că e echipa care dă cei mai mulţi jucători. Îl aşteptam pe Costel să mă sune şi să discute această problemă. Sînt convins că amîndoi dorim acelaşi lucru", a spus "Tata Puiu".

Partida dintre România şi Irlanda de Nord din preliminariile pentru EURO 2016 va fi la 14 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:58
Postat de bamse1901 pe 10 Noiembrie 2014, 18:09

atatea pretentii, din partea amandorura

se dau gravizi vere, dar uita ca sunt barbati..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:57

aha, ca de la zdelist la zdelist, vere. steaua romania serele, tot inainte spre fotbalul magnific..)

hap.ciu
hap.ciu  •  10 Noiembrie 2014, 20:10

Toti spun ca este visul lor sa joace pentru Nationala si cand sunt convocati nu mai vor.Antrenorii,cand nu le sunt convovati jucatorii lor fac un tam-tam de zici ca-s Katrina!Probabil ca vor sa le fie convocati jucatorii numai cand Nationala joaca cu Olanda,Franta,Germania,etc!Si-asa-i rau si-asa-i nu-i bine,dracu` sa-i mai inteleaga!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează