FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

VIDEO Mirel Rădoi, misterios înainte de Islanda-România: „Dacă spun asta, v-am dat detalii pentru ce va fi”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit planul tactic pentru partida cu Islanda, din semifinala play-off-ului pentru Euro 2020.
Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit planul tactic pentru partida cu Islanda, din semifinala play-off-ului pentru Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 19:13 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 21:45

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit planul tactic pentru partida cu Islanda, din semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. 

  • Partida dintre Islanda și România se va disputa joi, de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV;
  • Dacă vor trece de IslaMirel Rnda, „tricolorii” vor înfrunta învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Campionatul European.

Mirel Rădoi a dat de înțeles că România va folosi o formulă la fel de ofensivă ca în partidele cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și Austria, scor 3-2, din Liga Națiunilor. 

Rădoi, pregătit pentru Islanda - România

„Avem mai multe planuri de joc, trebuie să ne gândim că ostilitățile vor decurge în favoarea noastră, dar și invers. Trebuie să fim conștienți că poate fi un joc de 120 de minute. Suntem pozitivi, încrezători. Toți băieții au reacționat foarte bine. 

Vom încerca să fim tot timpul în terenul adversarului. Dacă spun asta, v-am dat detalii despre ce va urma diseară. Ne bucură că există concurență. În momentul de față, competivitate între jucători e foarte ridicată”, a declarat Rădoi în conferința de presă dinaintea partidei. 

Mirel Rădoi respectă naționala Islandei

„Mâine seară va fi o partidă dificilă. Au un antrenor (n.r. Erik Hamren) care s-a apucat de antrenorat în 1981, atunci când eu m-am născut. Și avantajul băncii tehnice îl are tot Islanda. Vorbim de un antrenor cu mare experiență, cu mare personalitate, care a demonstrat asta”, a spus Rădoi. 

Islanda, sfertfinalistă la Euro 2016

„Cred că 90% dintre cei care au întâlnit Franța la Europeanul trecut vor fi diseară pe teren. Dar trebuie să recunoaștem că au trecut 4 ani. Și jucătorii români au acumulat experiență în momente de tensiune. Astea ne-a lipsit în ultima perioadă, erau momente în care nu reacționam”, a încheiat selecționerul Mirel Rădoi. 

VIDEO Blestemul gazonului » 4 episoade în care ”tricolorii” au avut un adversar în plus: terenul!

Citește și alte știri despre Islanda - România: 

Islanda - România » Rădoi, lăudat de un fost coleg: „N-am mai văzut asta de când eram copil. Să ieșim cu toții în stradă!”

FOTO Islanda - România, fără cele mai sexy fane din Europa! Femeile din Islanda au întors toate privirile la ultimele două turnee finale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează