FOTBAL  »  NATIONALA  »  COVID-19

Selecționerul naționalei feminine de tineret, în stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19: „Ne rugăm pentru el”

Florin Bugar, selecționerul naționalei feminine de tineret și antrenorul echipei AC Piroș Security Arad, se află într-o stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.
Florin Bugar, selecționerul naționalei feminine de tineret și antrenorul echipei AC Piroș Security Arad, se află într-o stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 12:51 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 16:43

Florin Bugar (48 de ani), selecționerul naționalei feminine de tineret și antrenorul echipei AC Piroș Security Arad, se află într-o stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus. 

Bugar a fost internat în urmă cu mai bine de o săptămână, iar acum este la Spitalul Județean din Timișoara. Potrivit sportarad.ro, starea lui s-a agravat, fiind internat în aceste momente la ATI. În aceste zile, antrenorul în vârstă de 48 de ani a fost diagnosticat cu encefalită și diabet.

Conform sursei citate, plămânii lui Bugar funcționează la 70% din capacitate, iar Florin respiră doar cu ajutorul unei măști.

Florin Bugar, infectat cu COVID-19, în stare gravă la spital

Duminică seara, echipa de fotbal feminin din Arad a transmis un mesaj de susținere tehnicianului: „Haideți să ne rugăm și sa fim alături de Dl. antrenor Florin Bugar, care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic si știm ca Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!”.

Haideți să ne rugăm și sa fim alături de Dl.antrenor Florin Bugar , care trece prin momente grele. Profe întreaga echipă...

Posted by Piroș Security Lioness - Feminin on Sunday, October 18, 2020

Citește mai multe știri de actualitate:

Declarația înfiorătoare făcută de Răzvan Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Alți doi fotbaliști de naționala de tineret au fost testați pozitiv cu COVID-19! Cluburile lor au confirmat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează