NATIONALA  ·  INTERVIU

Semnal de alarmă tras de Cosmin Contra: "Să fim conștienți că nu avem o națională extraordinară" » Ce spune de alegerile de la FRF

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Luni, 27 Noiembrie 2017, 17:33

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a acordat un interviu în care a admis, printre altele, că nivelul primei reprezentative nu e unul care să îl satisfacă momentan.

"Nu mai avem jucătorii dinainte și talentele care erau pe vremuri, de exemplu în perioada «Generației de aur», asta este clar. Acum avem și puțini fotbaliști care pot face diferența singuri într-un meci și, din punctul acesta de vedere, trebuie să facem multe alte lucruri pentru a putea compensa unele lipsuri.

Dar să știi că nu avem o națională slabă, asta vreau să fie clar! La fel cum trebuie să fim cu toții conștienți că nu avem nici o națională extraordinară. Suntem, însă, o echipă cu perspectivă, care poate avea rezultate bune dacă lucrurile sunt făcute corect.

Instalat la națională de Burleanu, "Guriță" mărturisește că nu e interesat de rezultatele viitoarelor alegeri de la FRF, care urmează să aibă loc în 2018.

"Nu este treaba mea. Nu sunt politician, nu sunt cineva care să aibă interese ascunse. Eu sunt doar antrenorul echipei naționale și interesul meu este cu totul altul. Eu trebuie să fac o treabă cât mai bună acolo jos, în iarbă.

Alegerile sunt alegeri, iar de mine depinde doar partea tehnică. Alte lucruri nu cred că au de-a face cu mine. Mă gândesc doar să antrenez echipa națională, iar după alegeri lucrurile vor veni de la sine și vom vedea la vremea respectivă ce se va întâmpla", a spus Cosmin Contra pentru blitznews.ro.„Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”. CTP, reacție dură după afirmațiile despre masturbare

Libertatea

Comentarii (5)

mere_acre  •  28 Noiembrie 2017, 10:15

corrrect !!! da', antrenoru' ie estraordinar !!!

Cojocariu Iosif  •  27 Noiembrie 2017, 19:54

Mai Contra du-te ma prin Spania pe undeva...sa te mai des aia afara...conflictual și circarndar nu select joker...îmi pare RAU...

nea_vanea.60  •  27 Noiembrie 2017, 19:51

nici nu i s-a uscat cerneala pe contract si isi asuma discursul lui burleanu (si daum...)... bravos, contra! halal caracter! asa este, o stim cu totii, dar un selectioner niciodata nu are voie sa transmita acest mesaj! cum da el ochii cu jucatorii la urmatoarea convocare?!

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Wolfsburg

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Osnabruck

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hannover - Heidenheim

Digi 3
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Karlsruher

Digi 4
15:30 Documentar TV

Mircea Lucescu: episodul 2

TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Koln

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1