FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Cosmin Contra i-a impresionat pe "tricolori": "Nici nu mai putea vorbi!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:20

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 2-2, în runda secundă din Liga Națiunilor. La unison, "tricolorii" au lăudat modul în care Cosmin Contra s-a comportat în timpul partidei. 

"Cred că am făcut o repriză secundă foarte bună. I-am surprins pe contraatac. Probabil, la pauză, domnul Cosmin Contra ne-a zis mai bine ce avem de făcut. În prima repriză ne-au surprins puțin. E un rezultat echitabil. Nu știu dacă s-a văzut valoarea de sute de milioane de euro. Eu cred că nu", a declarat Răzvan Marin la final. 

"Suntem foarte bucuroși. A fost foarte greu să ne apărăm contra lor. Serbia e o echipă bună, plină de jucători valoroși. E un rezultat bun. Cosmin Contra ne-a zis să intrăm mai cu tupeu, pentru ca nu avem nimic de pierdut. Cosmin nu mai putea vorbi, nici pe margine nu-l mai auzeam. E foarte răgușit"Cristi Manea

Denis Drăguș

"Îi mulțumesc domnului Contra pentru că mi-a acordat această șansă. Am fost emoționat. Nu mă așteptam să încep ca titular. Serbia e o echipă puternică, au jucători de zeci de milioane de euro, joacă la cel mai înalt nivel. Astăzi am jucat de la egal la egal. Puteam să și câștigăm, dar rezultatul a fost unul echitabil.

Mister știe cum să ne încurajeze, să ne facă să fim determinați și sperăm să îl mulțumim. E un tip care trăiește meciurile la un nivel înalt, își pierde vocea, e ceva normal", a declarat Drăguș la finalul partidei. 

"Domnul Hagi a vorbit cu mine când am plecat spre Mogoșoaia. Mi-a spus să am încredere și să joc ce știu"Denis Drăguș

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Echipa lui Cosmin Contra a revenit de două ori și este neînvinsă în Liga Națiunilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Septembrie 2018, 08:01

Mai lăsați-ne cu valoarea de sute de milioane de euro a sârbilor. Prețurile jucătorilor, mai ales după episodul Neymar, sunt exagerate. Milinkovic-Savic, de pildă, n-a ieșit în evidență cu nimic, în niciun meci în care l-am urmărit. Cum o fi ajuns ăsta la 100 de milioane, numai mafioții din fotbal știu.

spinoza
spinoza  •  11 Septembrie 2018, 07:42

Urla ca disperatul! La antrenamente ar trebui sa exerseze schemele până la automatisme, dar daca la fiecare meci faci 6-7 schimbari, ce nucleu unitar poți crea! PS Cu Chiricheș luam 4!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează