FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // George Țucudean știe unde s-a jucat soarta partidei: "Dacă era inspirat acolo, puteam chiar câștiga"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:02

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 2-2, în runda secundă din Liga Națiunilor. George Țucudean a marcat golul care a stabilit scorul final, în minutul 68, și e sigur că România poate câștiga grupa. 

"Am meritat acest rezultat. Am avut câteva ocazii și era urât să pierdem acest meci. Dacă Mitriță era inspirat, puteam chiar câștiga. Serbia e net superioară celor din Muntenegru. Cred că ne-am închis foarte bine. Știam că vor urca mult pe benzi și vor arunca centrări de acolo. Am reușit să le dejucăm planul.

Cu Muntenegru am controlat noi jocul, pe ei îi interesa doar contraatacul. Avem o generație bună și sperăm să câștigăm următoarele meciuri. Nu suntem dezamăgiți că avem doar două puncte. Următoarele meciuri le vom câștiga cu siguranță, mai ales că vom beneficia de aportul publicului", a declarat Țucudean la Pro TV.

"Am jucat cu infiltrații, au suferit o accidentare în Europa League. Drăguș a învățat foarte multe lucruri bune la Viitorul și sunt sigur că ne va ajuta mult în continuare" George Țucudean

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Echipa lui Cosmin Contra a revenit de două ori și este neînvinsă în Liga Națiunilor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
locco
locco  •  11 Septembrie 2018, 09:58

A dat si el un gol si e nebunu din porumb acum..Vezi deposedarea facuta de Mitrita pe un contraatac la care ne pastea golul,Chipciu nu stiu ce cauta la nationala ,sa ai faca astia cadou o minge acasa sa se joace cu ea,lu Mitrita ia dat mingea tirziu dar trecem cu vederea asta, in orima repriza la un sut de *** a posibilitatea sa dea mingea in stinga unde avea 2 jucatori liberi,unu in centru putin marcat iar celalalt in coltul oous de 16m era liber ,singur singurel da chipciu a preferat sa traga la poarta un sut de tot ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  11 Septembrie 2018, 09:00

Chipciu a tinut prea mult mingea.Daca ii pasamai repede lui Mitrita putea avea un unghi mai bun si nu se stie ce iesea

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Septembrie 2018, 08:08

Gata. El e sigur că or să câștige următoarele meciuri și că sunt o generație bună! Prăpădiților! Vă umflați în pene după fiece șut pe poartă, dar produceți un fotbal ca vai de lume. Ați avut noroc aseară, jucând cu o echipă de heirup sârbesc, cu un joc bazat exclusiv pe mingi aruncate către malacul din atac.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează