FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Nemanja Matic laudă naționala lui Contra: "Nu pot numi doar un jucător care a evoluat bine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:45

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 2-2, în runda secundă din Liga Națiunilor. Nemanja Matic (30 de ani), starul lui Manchester United,  a lăudat formația antrenată de Cosmin Contra.

" Romania joacă un fotbal bun. Ne-a pus mari probleme. Aveți mulți jucători de calitate. Nu pot numi doar un jucător care a evoluat bine. Ar trebui să spun toată echipa. Lupta pentru primul loc este deschisă. Toate echipele din grupă au forță și sunt capabile de meciuri mari. Vom vedea la final", a declarat Matici la final. 

40.000.000 €este cota lui Matic conform transfermarkt.de

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Echipa lui Cosmin Contra a revenit de două ori și este neînvinsă în Liga Națiunilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adymartianul
adymartianul  •  11 Septembrie 2018, 10:07
Postat de observator_federal pe 11 Septembrie 2018, 07:14

Cum măi, nu a zis că Chipciu a fost cel mai bun? Mai corect - cel puțin așa s-a înțeles de la ProTV - cei mai buni din echipă au fost Chipciu, Stanciu și poate chiar Bălașa... iar din fotbalul nostru în general, cel mai bun este Nea Gigi!!

Chipciu chiar a jucat bine.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  11 Septembrie 2018, 08:01

Daca pierdeam erau facuti praf...au facut egal...suntem f buni. Stilul romanesc de comentarii...caracteristice popoarelor balcanice...Fara comentarii...

observator_federal
observator_federal  •  11 Septembrie 2018, 07:14

Cum măi, nu a zis că Chipciu a fost cel mai bun? Mai corect - cel puțin așa s-a înțeles de la ProTV - cei mai buni din echipă au fost Chipciu, Stanciu și poate chiar Bălașa... iar din fotbalul nostru în general, cel mai bun este Nea Gigi!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează