FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Nicolae Stanciu, criticat după bucuria de la golul cu Serbia: "E un gest de copilaș, de copil mic"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 20:27

Dorinel Munteanu, fost internațional român, a comentat gestul făcut Nicolae Stanciu, 25 de ani, după golul marcat în Serbia - România 2-2.

După ce a înscris pentru 1-1, din penalty, Stanciu s-a îndreptat către marginea terenului și și-a astupat urechile, semn că nu aude criticile care i se aduc.

"Este un gest de copilaș, de copil mic. A dat un gol din penalty și a făcut acest gest. Nu este de condamnat, dar nici de apreciat. Poate nu a gândit în acele momente. Dar nu este în regula.

Nu este de acceptat, dar nici să nu facem o tragedie. Dacă jucătorii se bucură așa după un gol poate că în mintea lor au alte gânduri, care nu au legătură cu ce e pe teren în acel moment", a declarat Dorinel Munteanu la TV Digi Sport.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: OPINIE GSP » Stanciu are dreptate » Ce trebuie să înțeleagă haterii din gesturile fotbalistului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dinamo100
dinamo100  •  13 Septembrie 2018, 10:34

Da, gestul lui Stanciu a fost unul infantil. Nationala nu mai are rezultate de ani buni, iar faptul ca a dat un gol din penalty nu schimba cu nimic aceasta stare de lucruri. Nu am inteles cu cine se rafuieste Stanciu, mai ales ca realizarile lipsesc aproape cu desavarsire.

vasileschi
vasileschi  •  13 Septembrie 2018, 10:20

aRE PERIOADE SI NU PUTINE CAND E ZERO CA FOTBALIST !!! IAR CA OM E TOT TIMPUL ZERO !!!!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Septembrie 2018, 08:47

Gest de copil? Nu! Este un gest de om ranchiunos care abia a asteptat sa se razbune, prosteste, pentru acele apostrofari care au urmat ratarii acelui penalty din meciul cu Muntenegru de la Cluj. Este un om mic, nu un copil!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează