FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMANIA 2-2 // Reacția lui Cosmin Contra după egalul cu Serbia: "Asta mă face fericit" » Ce spune despre Drăguș

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 23:48

Cosmin Contra, selecționerul României, a vorbit despre meciul cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor, și i-a felicitat pe "tricolori" pentru jocul prestat în repriza a doua.

"Sunt mulțumit și fericit. A fost un meci cu ocazii. Cu puțină șansă puteam să ne întoarcem cu trei puncte. Vreau să felicit jucătorii, mai ales pentru a doua repriză, pentru cum au ieșit de la vestiare. Nu s-au mai speriat de sârbi. Am arătat că jucăm fotbal când vrem. Din păcate, a fost o lecție jocul cu Muntenegru. Nu am știut să jucăm contra unei echipe care refuză jocul. Azi ne-am ridicat la nivelul adversarilor.

A fost importantă atitudinea și că am revenit de la 0-1 și 1-2. Arată că băieții vor să câștige fiecare meci. Asta mă face fericit. Nu mă mulțumește că avem doar două puncte. Nu sunt rezultate care să mă mulțumească. Mi-aș fi dorit patru puncte. Am luat goluri care puteau fi evitate", a declarat Cosmin Contra la ProTV.

...despre Drăguș: "Mă gândeam să joc cu Mitriță, dar la antrenamentul oficial a simțit ceva pe inghinal și nu am vrut să risc. M-am gândit că mă va ajuta pe final, în ultimele 30 de minute. Pe Drăguș l-am văzut la antrenamente. E un jucător cu tupeu în joc și poate face față. A avut un joc bun".

"Pe teren propriu, pe iarbă artificială, e greu cu Lituania. E echipă agresivă. Trebuie să pregătim bine meciul"Cosmin Contra

CLASAMENT

clipboard01

  • Următorul meci al României va fi pe 11 octombrie, contra Lituaniei, în deplasare.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bazinga
bazinga  •  11 Septembrie 2018, 11:55

Cu cat de putin te multumescti,mai Gurita....esti asa de ieftin si deja te crezi si mare antrenor?!?!?In visele tale ,poate...

dublin99
dublin99  •  11 Septembrie 2018, 11:52

A fost clar mai bine. Dar mai e destul de munca. Poate in afara de portar, in toate liniile se pare ca se tot cauta formule potrivite.

firstsisif
firstsisif  •  11 Septembrie 2018, 09:51

"Vreau să felicit jucătorii, mai ales pentru a doua repriză, pentru cum au ieșit de la vestiare. Nu s-au mai speriat de sârbi." Sa intelegem ca in prima repriza s-au speriat de sarbi !? "Am arătat că jucăm fotbal când vrem. " Sa intelegem ca de cele mai multe ori nu vrem sa jucam fotbal!? "Din păcate, a fost o lecție jocul cu Muntenegru. Nu am știut să jucăm contra unei echipe care refuză jocul. " Nu taticule, Muntenegru a stiut cum sa joace si nu a lipsit mult sa ne dea gol in 10 jucatori. Noi nu am jucat mai nimic, ca de obicei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează