FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA

SERBIA - ROMÂNIA // Drăguș, al 13-lea jucător debutat de Contra într-un an » Atacantul este al 12-lea fotbalist de la Viitorul care ajunge la națională

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 22:07

Selecționerul Cosmin Contra a decis să mizeze pe atacantul Denis Drăguș, 19 ani, pe care l-a titularizat în meciul Serbia - România, din Liga Națiunilor. (Partida e live AICI)

Astfel, Drăguș devine al 13-lea jucător care debutează în naționala României de când Cosmin Contra a devenit selecționerul "tricolorilor", în septembrie 2017.

Jucători debutați de Cosmin Contra la națională: Alex Ioniță II, Mihai Bălașa, Nicușor Bancu, George Țucudean, Florin Niță, Alex Mitriță, Paul Anton, Alexandru Cicâldău, Ionuț Nedelcearu, Dennis Man, Tudor Băluță, George Pușcaș

Mai mult, Denis Drăguș este al 12-lea jucător care este legitimat la Viitorul și debutează la națională de când echipa a promovat în prima ligă din România. 

Primul jucător de la Viitorul care a debutat la națională a fost Aurelian Chițu, în 2013, iar acesta a fost urmat de Cristi Manea, Florin Tănase, Romario Benzar, Răzvan Marin, Bogdan Țîru, Dragoș Nedelcu, Cristi Ganea, George Țucudean, Alexandru Cicâldău și Tudor Băluță.

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
116318208879996
Costica Costica  •  11 Septembrie 2018, 09:46

hai sa ne laudam ba nebuniilor serbia muntenegru au 4 puncte noi 2 deja e fantastic contra ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

127939151042796
Marcello Kazan  •  11 Septembrie 2018, 03:50

Sfat pentru Contra: RENUNTA la Keseru !!!... Este O MINA MOARTA care NE INGROAPA DE FIECARE DATA... Tucudean e MULT mai Valoros... Nici nu se compara... Mai degraba-i dai sanse lui Dragus care e un copil si are nevoie sa "creasca"...

lukdan
lukdan  •  11 Septembrie 2018, 00:08

Foarte bun pustiul,fara trac si cu tupeu.Mi-a placuta jocul luí ....Un efort consistent si pt echipa.Bv Contra!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează