FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, 21:45, PRO TV, GSP

Serbia - România // FOTO Decizie de avarie luată de federație sârbă » Cum vor să umple stadionul la meciul contra "tricolorilor"

FOTO: Vlad Nedelea +5   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 20:57

Federația de fotbal din Serbia s-a temut că va juca partida cu România din Liga Națiunilor în fața unui stadion mai mult gol și a decis să acorde aproximativ 10.000 de bilete școlilor din Belgrad. 

"Tricolorii" nu vor juca într-o atmosferă incendiară, așa cum se întâmplă în mod obișnuit la meciurile Serbiei de pe teren propriu. Lumea nu s-a înghesuit la casele de bilete din jurul stadionului din Belgrad. Conform ultimelor estimări, la meci nu erau anunțați mai mult de 15.000 de fani, așa că Federația a luat o măsură inedită: a împărțit bilete școlilor din Capitală. Cu o oră înaintea partidei, străzile au fost împânzite de tineri, grupați, cu ghiozdanele în spate.

Prețurile tichetelor au plecat de la 12 lei și ajungeau până la 30 de lei, adică între 300 și 800 de dinari. 300 de dinari costă un bilet la peluze, 600 la Tribuna a II-a și 800 la Tribuna 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dudulici
dudulici  •  11 Septembrie 2018, 04:25

Bai Vlad Nedelea!Tu faci si poze si pe ziaristul!Dar de ce nu ti-au dat si un aparat foto?!Asa,unul de profesionist,sa nu ne pui mizeriile alea in pagina!Vai de capul vostru,mare saracie la GSP!!!!Nu va mai da fonduri bulgarul?!A intarcat balaia!?!Vezi,zi-i lui Ioanitoaia ca la colt,la pescarie,s-a terminat hartia de impachetat peste!Sa-l trimita pe Buzarin sau Geambasu,sa-i vanda aluia niste ziare de la voi,sa mai scoateti si voi un ban!

robert.circiu
robert.circiu  •  10 Septembrie 2018, 22:39

Cum să umple stadionul? Au apelat la vlad nedelea, "ziaristul" :))), să îi aducă pe sektorienii care au venit pe Dunăre:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează