FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

SERBIA - ROMÂNIA // GALERIE FOTO Surpriză la Belgrad » Apariție neașteptată la hotelul unde sunt cazați "tricolorii"

Selecționerul Contra, alături de Oana-Cristina Popa, ambasadorul României la Belgrad // FOTO: frf.ro +4   FOTO
Selecționerul Contra, alături de Oana-Cristina Popa, ambasadorul României la Belgrad // FOTO: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 22:16

Delegația României a ajuns în această seară la Belgrad, acolo unde "tricolorii" vor juca luni cu Serbia, în al doilea meci din Liga Națiunilor, după 0-0 cu Muntenegru.

  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Naționala a avut parte de o surpriză plăcută la sosirea la hotelul unde este cazată. Elevii lui Contra au fost întâmpinați de ambasadorul României la Belgrad, Oana-Cristina Popa.

Din lotul care a făcut deplasarea la Belgrad lipsesc Vlad Chiricheș, Mihai Pintilii și Eric Bicfalvi, toți trei cu probleme medicale.

Duminică, de la ora 19:00, "tricolorii" vor susține antrenamentul oficial, sesiunea urmând să fie precedată de conferința selecționerului Cosmin Contra, informează site-ul FRF.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
853246084756615
Marcel Popa  •  09 Septembrie 2018, 16:08

În politicieni sa nu te încrezi niciodata au dus tara de râpă. Naționala oricum e de cacao de multa vreme.

127939151042796
Marcello Kazan  •  09 Septembrie 2018, 09:53
Postat de poli_4_ever pe 09 Septembrie 2018, 01:32

Pai, sarbii chiar sunt de batut, vai de ei. O echipa serioasa ii spulbera. Dar aici nu vorbim despre echipa Romaniei. Din pacate. Cred ca omul voia sa spuna pur si simplu ca Serbia e o echipa modesta, nicidecum invincibila. Acum e alta poveste ca sarbii sunt incontestabil cu 2 clase peste noi. Daca o sa batem pe cineva in grupa asta, o sa batem Lituania acasa, asta in cel mai fericit caz.

Bai BOLOVANE, NU SE PUNE PROBLEMA ASA !!!... DACA UNGURII SI UCRAINIENII SI RUSII SI NEMTII SI TURCII CER INVATAMINT IN LIMBA LOR NATALA, DACA NOI NU ZICEM NIMIC INSEAMNA CA SINTEM BATUTI IN CAP... AI *** ???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  09 Septembrie 2018, 08:50
Postat de alenb pe 08 Septembrie 2018, 23:11

Da, felicitari, este un gest de mare eroism sa te duci sa faci o poza cu Gurita Contra pentru facebook, a invatat de la Kolinda ca tot a fost ambasadoare si la Zagreb :))). Lasand prostiile, dna ambasador ar trebui sa se ocupe de lucruri serioase precum drepturile romanilor din Timoc, sa nu mai astepte "sa ceara parintii" invatamant in lb romana, ar face bine sa ceara chiar ea. Daca da din umeri la fel cum a dat din umeri si in Croatia cand era intrebata de istro-romani, m-am lamurit..

Ce sa ceara romanii? Sa vina in tara daca vor invatamant in limba romana. E culmea ca daca cer maghiarii la noi asa ceva ne suparam, dar noi sa cerem prin alte parti. Momentan daca oamenii traiesc in Serbia, mi se pare normal sa cunoasca limba, ce naiba! Cand or sa se angajeze ce-or sa ca, or sa ceara translator? Iar daca cunosc limba, de ce au nevoie de invatamant in romana? Ca sincer am vazut si eu multi maghiar pe la sectii maghiare dar care vorbesc romana la perfectie. Oare de ce aveau ei nevoie de sectie maghiara la scoala?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează