FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, 21:45, PRO X, GSP.RO

SERBIA - ROMÂNIA // Ilie Dumitrescu, semn de întrebare în privința mișcării surprinzătoare făcute de Contra: "Asta trebuie să vedem"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 21:04

România va juca de la ora 21:45 contra Serbiei, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Partida are loc la Belgrad și va fi liveTEXT pe GSP.RO (AICI) și în direct la ProTV.

Selecționerul Cosmin Contra a decis să-l titularizeze pe atacantul Denis Drăguș, 19 ani, care va debuta în tricoul României. Ilie Dumitrescu, fost internațional, a vorbit despre tactica aleasă de Cosmin Contra și despre Drăguș, legitimat la Viitorul.

"A contat cum l-a văzut Contra pe Drăguș la antrenamente, cum l-a văzut integrându-se. Trebuie să vedem cum va aborda Drăguș faza defensivă. La Viitorul, el joacă pe postul de atacant și are puține sarcini defensive. Dar cred că selecționerul Contra a lucrat mult cu el la acest aspect.

Cred că acest sistem este foarte echilibrat, cu doi inter, Stanciu și Marin, care coboară pe faza defensivă și închid spațiile. Vom vedea cum va juca Drăguș pe faza defensivă", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Nu mă aștept să facem un meci senzațional. Avem pretenții prea mari de la această echipă. Să nu se supere că am făcut egal cu Muntenegru" Gabi Balint

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
robert.circiu
robert.circiu  •  10 Septembrie 2018, 22:36

Alooo!!! "Ziariștilor"!!! Băăă!!! Făcăturilor de ziariști! V-ați întalnit bă cu sektorienii?! :)))

134851460226751
Tara Ion  •  10 Septembrie 2018, 21:39

dumitrescule,ce bun esti tu de gura,dar noi nu uitam ca tu ca antrenor esti zero baratsi ca jucator atunci cand ai plecat in strainatate,la fel ai fost,ZEROOOO

merace
merace  •  10 Septembrie 2018, 21:36

Ce astept eu de la UEFA Nations League este ca Romania sa o foloseasca pentru a construi acea echipa noua care sa se califice la Euro 2020 direct din grupele preliminarii, si nu pe locurile putine, de rezerva, ramase pentru cine nu se va califica din grupe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează