FOTBAL  »  NATIONALA  »  SIGLĂ

Şi FRF a fost în locul Stelei! Sigla echipei naţionale a fost la un pas să fie pierdută în dauna unei formaţii din SUA » Episod incredibil povestit de Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 10:19

Steaua se află în plin conflict cu MApN pentru sigla şi culorile pe care campioana României le-a purtat pînă la sfîrşitul lunii decembrie a anului trecut. 

Mircea Sandu a dezvăluit că şi Federaţia Română de Fotbal a avut parte de o situaţie asemănătoare cu formaţia de la care marele Pele s-a retras din fotbal, New York Cosmos.

Fostul preşedinte al FRF spune că a reuşit să se înţeleagă cu formaţia din SUA înainte ca acest conflict să ia amploare.

"Am avut atîtea probleme cu astfel de situaţii în fotbalul românesc încît m-am săturat. Am fost dat şi în judecată. Sigla şi culorile sînt cele cu care ne diferenţiem faţă de alţii. Este identitatea noastră.

Eu am avut un atac de la New York Cosmos. Am avut un coleg de liceu cu care am reuşit să închei amiabil nişte negocieri cu cei de la Cosmos. Dacă vă uitaţi la sigla lor veţi vedea că este o asemănare. Au vrut să ne ia sigla FRF", a spus Mircea Sandu la DigiSport.

647626-new-york-cosmos-originalcrest.png

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dan1771
dan1771  •  13 Ianuarie 2015, 18:34

sigla frf e asemanatoare cu sigla google chrome care e un 666 deghizat

para.para
para.para  •  13 Ianuarie 2015, 16:47

Diferenta de la cer la pamant intre cele 2 sigle, dar trebuia sa justifice si angajatul no name de la je gsepe, salariul pe ziua de azi.

4patraulea
4patraulea  •  13 Ianuarie 2015, 11:38
Postat de forcesteauaforever pe 13 Ianuarie 2015, 10:56

Cred ca a fost o manarie a lui Sandu ca sa se mai invarta de niste bani. Auzi...coleg de liceu...bai ce noroc avea Nasu!

a facut liceu' sandu? am ramas cu ideea ca a ramas repetent in a iv-a, de atunci s-a apucat de fotbal

Vezi toate comentariile (6)
Comentează