FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Și Mircea Sandu sare la gâtul lui Răzvan Burleanu: „Și-a bătut joc de toate valorile României! Cum să nu-l chemi pe Ponta?”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 13:25

Mircea Sandu (67 de ani) l-a criticat pe Răzvan Burleanu (35 de ani), succesorul său în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, după ce nume uriașe din sportul românesc nu au fost invitate să participe la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020, care a fost găzduită sâmbăta trecută de București.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Nu am fost invitat la acest eveniment (n.r. tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020), iar acum chiar îmi pare rău că am obținut aducerea turneului la București.

Burleanu ce a făcut? Și-a bătut joc de toate valorile României. Cum să nu îi inviți acolo pe Hagi, Nadia, Ilie Năstase, Țiriac, Patzaichin? Te mândreai cu ei acolo, iar oamenii ăștia sunt cunoscuți peste tot în lume. Burleanu l-a umilit rău de tot pe Hagi pentru că nu l-a invitat”, a declarat Sandu, potrivit Prosport.

„Acest Burleanu trebuia să aibă bunul simț și să îl invite acolo și pe Victor Ponta. Da, ați auzit bine. Dacă nu era Victor Ponta nu ni se deschideau atâtea porți prin străinătate. La acest proiect a contribuit și omul meu de încredere Mihalache, nici el nu a fost invitat”
Mircea Sandu

24 de ania fost Mircea Sandu președintele FRF

Mircea Sandu: „Am primit semnale să nu mai condidez!”

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
4don
4don  •  03 Decembrie 2019, 17:42

***' cum te pricepi tu la toate!!!... Si la furat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

860474370654943
Luter King  •  03 Decembrie 2019, 15:29

al dez-axat cu probleme la bibi ,probabil ca ralucuta nu a tras toate linile de pe oglina si a bagat si el una ca mutulica pitesteanu .

amicu
amicu  •  03 Decembrie 2019, 13:59

dar tu, distrugatorul fotbalului romanesc, lipitoare ce esti, ce cauti sa iti dai cu pararea? tu doar ai *** de la fotbal, nu ai adus nimic bun. ai lasat dezastru in urma ta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează