FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Siguranţă şvaiţer » Atacurile teroriste par departe de România: se poate intra fără control riguros în stadion!

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Ultimele atacuri teroriste din Turcia şi de la Bruxelles sunt departe de România: se poate intra fără control riguros în stadion!

Mapamondul tremură, oamenii trăiesc cu teamă că ar putea ajunge în locuri publice în care viaţa le este pusă în pericol, atacurile teroriste de la Istanbul, Ankara şi, deunăzi, Bruxelles dau frisoane, în România însă se merge pe încredere.

Dacă spectatorii au avut parte de un control superficial la intrarea pe stadion, unii scăpând şi pe considerentul că "arată a oameni liniştiţi", cei care au intrat cu acreditări media au putut trece nestingheriţi dintr-o zonă într-alta a arenei "Marin Anastasovici".

Acreditarea cu panglică galbenă la gât oferea un free pass pentru oricine o purta, fără nici măcar o altă întrebare. Nici măcar fotoreporterii nu au fost chestionaţi referitor la ceea ce poartă în trollerele voluminoase.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează