NATIONALA  ·  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Siguranţă şvaiţer » Atacurile teroriste par departe de România: se poate intra fără control riguros în stadion!

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Ultimele atacuri teroriste din Turcia şi de la Bruxelles sunt departe de România: se poate intra fără control riguros în stadion!

Mapamondul tremură, oamenii trăiesc cu teamă că ar putea ajunge în locuri publice în care viaţa le este pusă în pericol, atacurile teroriste de la Istanbul, Ankara şi, deunăzi, Bruxelles dau frisoane, în România însă se merge pe încredere.

Dacă spectatorii au avut parte de un control superficial la intrarea pe stadion, unii scăpând şi pe considerentul că "arată a oameni liniştiţi", cei care au intrat cu acreditări media au putut trece nestingheriţi dintr-o zonă într-alta a arenei "Marin Anastasovici".

Acreditarea cu panglică galbenă la gât oferea un free pass pentru oricine o purta, fără nici măcar o altă întrebare. Nici măcar fotoreporterii nu au fost chestionaţi referitor la ceea ce poartă în trollerele voluminoase.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1