FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un jucător se retrage de la echipa națională după 11 ani: „Voi rămâne cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 10:02 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:31

Portarul Silviu Lung jr. (31 de ani) și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României.

Într-un mesaj pentru fani postat pe site-ul FRF, Silviu Lung își anunță retragerea de la echipa națională, după 11 ani. Portarul lui Kayserispor a bifat doar trei selecții pentru prima echipă, dar a fost o prezență constantă în lotul României.

Scrisoarea de retragere a lui Silviu Lung Jr. 

Dragi suporteri, coechipieri și membri ai staff-ului echipei naționale,

Am petrecut 11 ani minunați la echipa națională, am avut colegi de excepție și selecționeri care m-au prețuit, bucurându-mă de afecțiunea suporterilor noștri minunați. Am răspuns cu drag fiecărei convocări și am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiție care cu siguranță va continua și în anii ce urmează.

A fost mai bine de un deceniu în care m-am bucurat de atmosfera frumoasă din sânul echipei naționale și vă mulțumesc tuturor pentru lucrurile pe care le-am învățat și pentru prietenia cu care m-ați înconjurat mereu.

Cuvintele sunt prea puține să îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice și administrative. Am câștigat prieteni adevărați la echipa națională și în Federația Română de Fotbal, cu care mă mândresc.

Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!
- Silviu Lung jr.

Un jucător se retrage de la echipa națională după 11 ani: „Voi rămâne cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume”

Lung jr. a debutat pentru România în iunie 2010, într-un meci amical cu Honduras. Ultima convocare la lot a fost la dubla cu Suedia și Spania, din noiembrie 2019.

Decizia lui Lung jr. vine după ce a refuzat convocarea la meciurile cu Irlanda de Nord și Austria. „Pe Silviu Lung îl apreciez şi ţin să-i mulţumesc pe această cale pentru că a fost sincer. Nu s-a antrenat de aproape 5 săptămâni, va fi un dezavantaj pentru toată lumea”, spunea atunci selecționerul Mirel Rădoi.

VIDEO Selecționerul Rădoi vrea o mentalitate nouă la echipa națională: „Vreau să văd jucătorii cu zâmbetul pe buze”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Focarul de coronavirus de la FCSB afectează naționala: planul lui Rădoi e dat peste cap! Cine va fi titular cu Islanda

EXCLUSIV Mirel Rădoi, verdict surprinzător despre situația lui Tătărușanu: „Are mai multe șanse să apere acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  28 Septembrie 2020, 13:26
Postat de Claude SH pe 28 Septembrie 2020, 10:36

Mare păcat ca nu a fost folosit mai mult. I-am acceptat prea mult greșelile lui Tatarusanu și nu ne-am uitat în jur, ce se afla în jur, oare ce alte variante avem? Personal cred ca trebuia încercat și acest tânăr, la 31 de ani cu experienta, nu era cu nimic mai prejos decât Tatarusanu care.chiar dacă era la echipe din Italia sau Franța, era rezerva, nu apăra

Iar te crezi selectioner?

sibelius
sibelius  •  28 Septembrie 2020, 13:25
Postat de risc_mix pe 28 Septembrie 2020, 13:13

Daca se retrage si Moti, s-a terminat cu ,,nationala''. Cum sa te retragi ba de undeva unde ai fost doar in excursie? Pai asa si eu pot spune ca m-am retras din nationala Frantei.

Incep sa cred ca Lung era cel cu "prieteni ziaristi". si dupa ce a fost anuntat ca nuva mai fi convocat s-a retras.

risc_mix
risc_mix  •  28 Septembrie 2020, 13:13

Daca se retrage si Moti, s-a terminat cu ,,nationala''. Cum sa te retragi ba de undeva unde ai fost doar in excursie? Pai asa si eu pot spune ca m-am retras din nationala Frantei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close