FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 1-2

Slaven Bilici: "Mă aşteptam la mai multă presiune din partea României"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Selecţionerul Croaţiei, Slaven Bilic, a declarat, miercuri, la finalul meciului amical câştigat în faţa României, scor 2-1, că tricolorii formează o echipă organizată şi periculoasă, dar se aştepta la o presiune mai mare din partea lor, după primul gol marcat de elevii săi.

" Romania este o echipă puternică, nu sunt multe formaţii care vin aici şi câştigă. Sunt organizaţi şi periculoşi chiar şi fără Chivu şi Mutu. Mă aşteptam la mai multă presiune după ce noi am marcat, dar am reuşit să ne impunem jocul.  Marica ţine de minge foarte bine, este un jucător cheie în angrenajul echipei. L-am remarcat şi pe numărul 5 (n.r. Ovidiu Petre) din linia mediană. România are forţa să învingă Serbia, dar la acest nivel se poate întâmpla orice", a spus Bilic.

Echipa naţională a României a pierdut, miercuri, în faţa Croaţiei, scor 1-2, în ultimul meci dinaintea dublei confruntări cu Serbia şi Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  12 Februarie 2009, 00:53

bai baiatule, tu ai vazut meciul? sau vorbesti de destept? ovidiu petre a gresit la ambele goluri croate! normal ca de aia l-a remarcat bilici! ala facea misto, cum face deobicei la interviuri!

 •  12 Februarie 2009, 00:48

Sa nu mai aud pe cineva ca zice ceva de Ovidiu Petre. Ca si pe asta l-ati facut varza unii dintre voi.

 •  12 Februarie 2009, 00:45

Oameni buni...nu ne intereseaza ce ati facut voi cu croatia....in inimile noastre acum este un CAMPION..MARIAN COZMA!!!lasati-ne sa-l plangem!...Florin!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează