FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL

Arbitrul meciului România - Israel a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri » „Săltat" de mascați în timpul unei orgii cu 9 femei și 26 de bărbați

Arbitrul Slavko Vincic a fost arestat în 2020 împreună cu Tijana Maksimovic (foto), un model din Serbia, dar a fost scos după audieri de pe lista suspecților
Arbitrul Slavko Vincic a fost arestat în 2020 împreună cu Tijana Maksimovic (foto), un model din Serbia, dar a fost scos după audieri de pe lista suspecților

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 19:14 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 20:15

Partida România - Israel, programată sâmbătă, în preliminariile Euro 2024 va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Slovenia. La centru a fost delegat Slavko Vincic (43 de ani).

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (Prima TV). 
  • Partida cu Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (Antena 1). 

Acesta va fi ajutat de asistenții Tomaz Klancnik (40 de ani) și Andraz Kovacic (37 de ani). Arbitru de rezervă este Matej Jug (42 de ani).

Impresiile lui Alibec după 3 săptămâni în Qatar: „Asta e marea problemă, cu siguranță”
ROMÂNIA
Impresiile lui Alibec după 3 săptămâni în Qatar: „Asta e marea problemă, cu siguranță”

Slavko Vincic, ecuson FIFA din 2010, a mai condus un meci al naționalei României, amicalul cu Danemarca (2-0, dublă Keșeru), disputat la 18 noiembrie 2014, pe Arena Națională.

Slovenul are în CV trei partide de la Campionatul European 2020 și finala Europa League din sezonul 2021-2022, Eintracht Frankfurt - Rangers, câștigată de formația germană la loviturile de departajare.

Slavko Vincic, arestat în 2020 într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri

Arbitrul meciului România - Israel a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri » „Săltat

Slavko Vincic este născut la Maribor și a debutat ca arbitru în prima ligă a Sloveniei în 2007.

El a fost implicat într-un scandal internațional. Pe 30 mai 2020, Slavko Vincic a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri, în Bosnia-Herțegovina, în calitate de suspect.

Oficialul a participat la ceea ce a susținut că a fost o invitație la un prânz de afaceri în orașul bosniac Bijeljina, dar s-a trezit prins în raid și a fost arestat împreună cu Tijana Maksimovic, un model din Serbia despre care poliția a presupus că este liderul unei rețele de prostituție.

Tijana Maksimovic / FOTO: Instagram
Tijana Maksimovic / FOTO: Instagram
Tijana Maksimovic / FOTO: Instagram
Tijana Maksimovic / FOTO: Instagram
Tijana Maksimovic / FOTO: Instagram
+7 FOTO

Arbitrul a fost "ridicat" de către mascați în timpul unei orgii, la care mai luaseră parte nouă femei și 26 de bărbați, a scris presa internațională

Acolo au fost găsite în timpul percheziției 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, trei veste de protecție, peste 10.000 de euro, plus telefoane și laptopuri.

Slavko Vincic a fost dus la secție și anchetat, însă la scurt timp a fost eliberat, fiind eliminat definitiv de pe lista suspecților.

„Am avut o întâlnire de afaceri, după care a venit o invitație la o petrecere, căreia i-am dat curs, ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care o regret. Nu am avut nimic de-a face cu ceilalți oameni arestați, nici nu-i cunoșteam”, a declarat Vincic, într-un interviu acordat în presa din Slovenia, la momentul respectiv.

Slavko Vinci a precizat că Poliția l-a scos din arest

Arbitrul a mărturisit că i-a convins cu greu pe polițiști că el nu este implicat în acea ”orgie”. În cele din urmă, oamenii legii au fost convinși și l-au eliberat.

„Ne-au dus cu adevărat la poliție și ne-au examinat ca martori. Când s-a dovedit că nici nu îi știam, atunci au luat decizia să mă elibereze. Am revenit acasă vineri seara. Un coșmar, ce pot spune. Trec printr-o perioadă dificilă, vreau să dorm bine, să am liniște și confidențialitate.

Întregul eveniment a fost împachetat în așa fel încât să fie dramatic. Nu au fost orgii, nu am văzut nicio armă. Stăteam să discutăm afaceri, moment în care Poliția a intervenit în jurul orei 20:00”, a mai povestit Vincic, în presa locală.

Observator de arbitri este norvegianul Rune Pedersen, iar delegat UEFA a fost desemnat suedezul Per Eliasson.

VIDEO. Edi Iordănescu, declarații înaintea dublei cu Kosovo și Israel: „Depinde doar de noi să continuăm acest parcurs bun și să ducem România din nou la EURO”

Citește și alte articole:

Blestemul meciurilor decisive » Trei momente de tristă amintire pentru naționala României

Daniel Niculae merge pe mâna lui Horațiu Moldovan în „dubla” României: „A recunoscut când a greșit, dar fără el nu luam puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
boierasul
boierasul  •  07 Septembrie 2023, 18:38
Postat de 22cea pe 06 Septembrie 2023, 21:14

Nu , ca Vigoboala ala e puber si n-a dat de ea inca .

))) atunci au dat alții în el ))

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Septembrie 2023, 08:07

romanul s-a obișnuit sa-si taie craca pe care sta!..nea tudorache, sa speram ca nu-i arata nimeni acest articol slovenului...

fibra
fibra  •  07 Septembrie 2023, 07:32

Cu articolul asta ai facut un "prieten" echipei noastre.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează